Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Puya lansează piesa "Pasiune", alături de Vescan și Elena Ionescu - TEASER

Puya lansează alături de Elena Ionescu și Vescan piesa “Pasiune”. Noul single va avea premiera vineri, 25 martie, până atunci fanii putând urmări 3 teasere.
Puya cu Elena Ionescu și Vescan

Puya cu Elena Ionescu și Vescan

Single-ul "Pasiune" este primul din proiectul XsessionMusicVlog, o sesiune de înregistrări ce se va derula săptămânal pe parcursul anului 2016.

Subiectul abordat în noua piesă este unul sensibil atât pentru artiști, cât și pentru cei care luptă pentru visul lor, oricare ar fi acesta. Pasiunea este cea care te alimentează și te poate urca pe culmile succesului, însă te și coboară de nenumărate ori pe drum,

“Dacă vrei să faci istorie, să știi că-i plin de gropi drumul pân’ la glorie!”, spune Puya.

Versurile “Pasiunii” reprezintă o realitate în care se regăsesc o mulțime de artiști. Este o realitate dură, dar chiar și așa secretul este la îndemâna oricui: “Tre să te rupi total, să te lași dus de val…”.

 “Românii au talent… și ce? Nu ai cu ce să plătești facturile!” - Puya

Puya - "Pasiune" - TEASER 1

“Ziceai c-o s-arăți ce poți/ Și c-atunci o să te-asiguri să fie prezenți toți!” gândește Vescan cu voce tare.

Puya - "Pasiune" - TEASER 2

Elena Ionescu aduce în prim-plan una dintre întrebările care se repetă obsesiv în mintea unui artist

“Te-ntrebi cum alții reușeau, când tu munceai și ei dormeau…” .

Puya - "Pasiune" - TEASER 3

Xsession MusicVlog este un proiect ce vine din studiourile Scandalos Music, majoritatea pieselor fiind realizate alături de compozitorul și producătorul Mahia Beldo. În pima luna de Xsession se vor lansa 4 piese noi cu Puya, Vescan, Anastasia și invitații speciali Florin Ristei și Elena Ionescu. Prima piesă, ”Pasiune”, apare vineri, 25 martie.

Citește mai multe despre Elena IonescuPuyaVescan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin și Jimmy Fallon cântă piesa lui David Bowie, "Life On Mars?" - VIDEO

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a înregistrat împreună cu Jimmy Fallon un cover al piesei lui David Bowie, "Life On...

Închide