Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

NSYNC şi Backstreet Boys vor juca într-un film cu zombie

Trupele anilor '90 se reunesc într-un film cu zombie, al cărui scenariu a fost scris de Nick Carter de la Backstreet Boys. Vă invităm să urmăriţi trailerul mai jos.
Backstreet Boys

Backstreet Boys

NSYNC, Backstreet Boys, 98 Degrees şi O-Town sunt o parte dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor '90, iar acum veţi avea ocazia de a le revedea într-un film cu zombie. Premiera producţiei cinematografice "Dead 7" va avea loc pe 1 aprilie, conform anunţului făcut de Nick Carter, pe contul său de Twitter. Tot artistul este şi cel care a scris scenariul filmului, care va fi difuzat de SyFy.

Trailerul prezintă un scenariu post-apocaliptic, în care Nick Carter şi colegii săi sunt nevoiţi să se lupte cu o armată de zombie înfometaţi. Filmările pentru producţie au început din august 2015 şi s-au desfăşurat în Anaconda şi Montana.

Dead 7 Official Trailer

Citește mai multe despre Backstreet BoysNSYNC
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Queen: A Night in Bohemia" va fi difuzat la cinema în România pe 12 aprilie

Înaintea show-ului pe care Queen + Adam Lambert îl vor susține vara aceasta în România, fanii trupei vor avea ocazia...

Închide