Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mircea Eremia lansează primul videoclip solo, "‎Dragostea Doare‬" - TEASER

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, va lansa pe 8 martie primul videoclip solo, filmat pentru piesa ”Dragostea Doare”. Un teaser al clipului poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Mircea Eremia
Mircea Eremia

”8 martie este data în care lansez noul meu videoclip. Până atunci, pentru că sunt extrem de entuziasmat, am decis să împărtășesc cu voi câteva imagini. Sper să vă placă! Share & Enjoy! ‪#‎DragosteaDoare‬”, a trasmis Mircea Eremia fanilor săi.

TEASER VIDEOCLIP: Mircea Eremia - "‎Dragostea Doare‬":

8 martie este data in care lansez noul meu videoclip, pana atunci, pentru ca sunt extrem de entuziasmat am decis sa impartasesc cu voi cateva imagini. Sper sa va placa!Share & Enjoy! #DragosteaDoare

Posted by Mircea Eremia Official on Friday, March 4, 2016

Mircea Eremia a debutat în iulie 2015 cu piesa ”Ilegal”, înregistrată împreună cu sora sa, Alina Eremia. Melodia a fost compusă în studioul Mango Music de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina, iar la versuri au contribuit și Mircea & Alina Eremia.

“Colaborarea cu Alina a fost minunată, exact aşa cum mă aşteptăm. Sora mea mi-a dat sfaturi actoriceşti şi m-a susţinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de făcut, aşa că totul a mers că pe roate”, declara Mircea la momentul lansării piesei.

Videoclipul ”Ilegal” a strâns aproape 9 milioane de vizionări pe YouTube, melodia întrând în playlisturile posturilor de radio din România.

Trending