Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lupu' cel Rău lansează albumul "Povești din pădurea de metal"

Lupu' cel Rău lansează pe 4 martie albumul "Povești din pădurea de metal". Acesta este primul material discografic din cariera formației.

Publicat

pe

Lupu cel Rău
Lupu cel Rău

După o mică întârziere cauzată de schimbări de componență care au impus reînregistrarea materialului cu noul vocalist, Eugen Brudaru (White Walls), albumul de debut "Povești din pădurea de metal" se află în stadiul de producție fizică și va fi disponibil începând cu data de 4 martie. Venirea lui Eugen în haita de lupi a adus, pe lângă întârzierea menționată, un plus de melodicitate, cât și unul de duritate a liniilor vocale promovate de trupa constănțeană.

Până la data punerii în vânzare a albumului, Lupu' prezintă publicului coperta, realizată de bine-cunoscutul artist Costin Chioreanu. Din perspectiva trupei, imaginea reușește să suprindă latura ușor autoironică a atitudinii haitei.

Lupu' cel Rău - Povești din pădurea de metal (copertă album)

Lupu' cel Rău - Povești din pădurea de metal (copertă album)

Eugen Brudaru s-a alăturat trupei Lupu' cel Rău în 2015. În vara aceluiași an, au lansat videoclipul piesei „Haita”, de pe albumul „Povești din Pădurea de metal”.

În paralel, Eugen Brudaru, solist al trupelor White Walls și Lupu' cel Rău, a lucrat și la primul său material solo. Împreună cu Bogdan Costea (chitară), Elena Gatcin (clape), Șerban Georgescu (bass) și Emil Tănase (tobe), acesta lansează sub numele Haunted Island un album intitulat „White Silhouettes”. Abordând un gen destul de nou pe scena de muzică românească, turbo folk, noul proiect este cu totul diferit față de ce am ascultat până acum la celelalte trupe la care Eugen activează în prezent. EP-ul conține șase piese promițătoare, care pot fi ascultate integral online.

Trending