Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Lupu' cel Rău lansează albumul "Povești din pădurea de metal"

Lupu' cel Rău lansează pe 4 martie albumul "Povești din pădurea de metal". Acesta este primul material discografic din cariera formației.
Lupu cel Rău

Lupu cel Rău

După o mică întârziere cauzată de schimbări de componență care au impus reînregistrarea materialului cu noul vocalist, Eugen Brudaru (White Walls), albumul de debut "Povești din pădurea de metal" se află în stadiul de producție fizică și va fi disponibil începând cu data de 4 martie. Venirea lui Eugen în haita de lupi a adus, pe lângă întârzierea menționată, un plus de melodicitate, cât și unul de duritate a liniilor vocale promovate de trupa constănțeană.

Până la data punerii în vânzare a albumului, Lupu' prezintă publicului coperta, realizată de bine-cunoscutul artist Costin Chioreanu. Din perspectiva trupei, imaginea reușește să suprindă latura ușor autoironică a atitudinii haitei.

Lupu' cel Rău - Povești din pădurea de metal (copertă album)

Lupu' cel Rău - Povești din pădurea de metal (copertă album)

Eugen Brudaru s-a alăturat trupei Lupu' cel Rău în 2015. În vara aceluiași an, au lansat videoclipul piesei „Haita”, de pe albumul „Povești din Pădurea de metal”.

În paralel, Eugen Brudaru, solist al trupelor White Walls și Lupu' cel Rău, a lucrat și la primul său material solo. Împreună cu Bogdan Costea (chitară), Elena Gatcin (clape), Șerban Georgescu (bass) și Emil Tănase (tobe), acesta lansează sub numele Haunted Island un album intitulat „White Silhouettes”. Abordând un gen destul de nou pe scena de muzică românească, turbo folk, noul proiect este cu totul diferit față de ce am ascultat până acum la celelalte trupe la care Eugen activează în prezent. EP-ul conține șase piese promițătoare, care pot fi ascultate integral online.

Citește mai multe despre Lupu' cel Rău
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Abonamente la prețuri reduse pentru Spellground Festival la început de primăvară

Abonamentele pentru Spellground Festival vor avea prețuri speciale până pe 12 aprilie. Organizatorii anunță, de asemenea, concursul Miss Spring, ce...

Închide