Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lacuna Coil va lansa un nou album „centrat pe nebunie”

Lacuna Coil a dezvăluit lista melodiilor de pe noul album, „Delirium”, dar și alte amănunte care stau la baza acestuia. „Nebunia” este cuvântul definitoriul pentru surpriza de care fanii vor avea parte. Albumul va fi lansat în luna mai a acestui an.

Publicat

pe

Trupa italiană Lacuna Coil va lansa un nou album, „Delirium”, pe 27 mai 2016. CD-ul a fost înregistrat într-un studio din Milano în perioada decembrie 2015 - februarie 2016. Acesta a fost produs de basistul și principalul compozitor al trupei, Marco „Maki” Coti-Zelati, ingineria de Marco Barusso și asistarea adițională a lui Dario Valentini. Coti-Zelati a produs și coperta de album, care este bazată pe o sesiune atmosferică realizată de fotograful italian Alessandro Olgiati.

„Sunt multe lucruri de sus și sunt la fel de multe cele pe care trebuie să le decidem, dar sunt și altele care se pot schimba în timpul procesului. În mare, este un album centrat pe nebunie - aceasta a fost inspirația principală pentru album. De la tipuri simple de nebunie, cum ar fi statul în același pat cu partenerul și cu care nu vorbești, dar ții telefonul în mână, sau ceva mult mai serios și specific ca sindromul Stockholm, în care o persoană iubește într-un fel nebun. Chiar ne-am imaginat că întreaga înregistrare are loc într-un spital sau un azil, unde diferiți pacienți ne spun povești.”, spune vocalista, Cristina Scabbia într-un interviu.

lacuna-coil-delirium-artwork

„Delirium” este primul album cu toboșarul american Ryan Blake Folden, care a mers în turneu cu Lacuna Coil din 2012. După recenta despărțire de chitaristul Marco „Maus” Biazzi, trupa a confirmat și participarea muzicianului din Los Angeles, Daniel Sahagún. El a cântat și la bas în 2014, când Marco „Maki” Coti-Zelati a fost bolnav și nu a putu merge în turneu. În 2014, trupa s-a despărțit de chitaristul Cris "Pizza" Migliore și toboșarul Cristiano "Criz" Mozzati.

Referitor la noul album, Scabbia a răspuns dacă va fi sau nu similar cu cel din 2014, „Broken Crown Halo”, care a avut un vibe mai cinematic.

„Vorbim deja despre hainele pentru scenă și cum va fi aceasta pregătită în timpul turneului. Mereu mi-a plăcut partea mai teatrală a unui show. Niciodată nu am fost de acord cu trupele care nici nu luau în considerare cum arătau pe scenă și că numai muzica lor conta. Desigur că ea contează - dar dacă te duci la concert, vrei să vezi acea trupă făcând un show în fața ta. Cred că sunt importante costumele. E ca un ritual atunci când te îmbraci în backstage și efectiv te induce mai mult în acea stare potrivită pentru show. Ești tot tu, dar o parte diferită din tine.”

Lista cântecelor care vor apărea pe noul album, Lacuna Coil, „Delirium”:

01. The House Of Shame
02. Broken Things
03. Delirium
04. Blood, Tears, Dust
05. Downfall
06. Take Me Home
07. You Love Me 'Cause I Hate You
08. Ghost In The Mist
09. My Demons
10. Claustrophobia
11. Ultima Ratio

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending