Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Justin Timberlake lucrează la un nou album

Justin Timberlake s-a reîntors în studio și lucrează la un nou album, alături de Pharell și Timbaland. Deși a mai colaborat cu cei doi pentru piese pop, se pare că de această dată Timberlake și Timbaland vor lucra la un material country.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: www.ew.com

Justin Timberlake a postat de curând pe contul său de instagram o fotografie, în care ne arată că se află din nou în studio și lucrează la un nou album, alături de Pharell. Cei doi artiști au mai lucrat împreună în 2002, pentru piesele „Like I love you” și „Senorita”, dar și în 2014 pentru featuringul „Brand New”.

Justin și Timbaland vor lucra din nou împreună, iar dovada este fotografia postată de Timberlake, însoțită de o urare de „La mulți ani!”, adresată rapper-ului american. Timbaland a declarat pentru TMZ că este interesat să producă un album country, așa că nu este exclusă o colaborare cu Justin Timberlake pentru acest material.

„Suntem provinciali. El e din Tennesseee, eu din Virginia. Cred că ar fi drăguț să producem ceva, care să ne aducă aminte de rădăcinile noastre” a declarat Timbaland.

https://www.instagram.com/p/BCyl9faydko/

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending