Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Jennifer Lopez și James Corden se distrează pe seama lui Leonardo DiCaprio - VIDEO

J.Lo și James Corden s-au distrat pe cinste la Carpool Karaoke și au cântat o parte dintre cele mai tari hituri ale artistei, însă nu s-au oprit aici și l-au contactat și pe Leonardo DiCaprio. Pentru mai multe detalii vă invităm să urmăriți clipul de mai jos.

Publicat

pe

J.Lo și James Corden
J.Lo și James Corden

Jennifer Lopez a fost de curând invitata lui James Corden, la provocarea Carpool Karaoke, iar cei doi s-au distrat pe cinste, cântând o parte dintre cele mai tari hituri. În cele 13 minute J.Lo și Corden au interpretat “Love Don’t Cost A Thing”, “Jenny From The Block”,  “On The Floor”, iar când au ajuns la “Waiting For Tonight”, artista a arătat în fața camerei și câteva din mișcările senzuale din celebrul videoclip, lansat în 1999.

În timpul călătoriei, James Corden află de la Jennifer că apelativul cel mai des folosit la adresa ei este J.Lo, dar și că aceasta a fost cerută în căsătorie de 5 ori.

Corden consideră că limba spaniolă este cea mai sexy, iar artista îl completează spunând că versurile în  spaniolă sună mult mai senzual și tocmai de aceea a înregistrat albumul latino - “Como Ama una Mujer”, în 2007.

Cel mai amuzant moment este acela în care James ia telefonul lui J.Lo și observă în lista ei de contacte nume precum Cristiano Ronaldo, Bradley Cooper, Iggy Azalea și Fergie. Însă acesta se oprește atunci când ajunge la Leonardo DiCaprio și îi trimite un sms, care a sunat în felul următor: 'Hey baby, kinda feeling like I need to cut loose. Any suggestions? Let me know. J.Lo, you know... from the block.'  Vă invităm să aflați răspunsul lui DiCaprio în videoclipul de mai jos.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Leonardo DiCaprio colaborează din nou cu Martin Scorsese pentru "Killers of the Flower Moon"

Leonardo DiCaprio revine pe ecran cu rolul din "Killers of the Flower Moon", un film bazat pe fapte reale. Pelicula este realizată de Martin Scorsese și marchează a șasea colaborare a regizorului cu actorul de 48 de ani. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Killers of the Flower Moon"
Trailer "Killers of the Flower Moon" │ FOTO: captură YouTube / Apple TV

"Killers of the Flower Moon" este o adaptare a cărții lui David Grann intitulată "Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI", care a fost lansat în 2017. Filmul este regizat de Martin Scorsese, care s-a ocupat și de scenariu alături de Eric Roth. În ciuda faptului că este produs de Apple, filmul va avea o lansare în cinematografe înainte de a apărea pe streamer. Premiera va fi pe 6 octombrie, urmând să fie lansat pe scară largă în cinematografe pe 20 octombrie și difuzat pe Apple TV+ cândva după aceea.

La începutul secolului al XX-lea, petrolul a adus o serioasă avere Națiunii Osage, care au devenit peste noapte unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Bogăția acestor nativi americani i-a atras imediat pe intrușii albi, care au manipulat, exploatat și furat cât de mulți bani au putut înainte de a recurge la crimă. Este inserată și o poveste dificilă de dragoste ai cărei protagoniști sunt Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) și Mollie Kyle (Lily Gladstone).

"Killers of the Flower Moon" are o distribuție selectă. Ernest Burkhart va fi interpretat de Leonardo DiCaprio, iar unchiul său, Bill Hale, este jucat de Robert De Niro. Brendan Fraser îl interpretează pe avocatul lui Hale, Jesse Plemons intră în pielea agentului Tom White, iar actrița indigenă Lily Gladstone devine Mollie Burkhart. Muzicienii Jack White, Jason Isbell și Sturgill Simpson au roluri minore în film.

TRAILER Killers of the Flower Moon

Citește în continuare

Muzică și film

Jennifer Lopez este „The Mother” în filmul așteptat pe Netflix pe 12 mai - VEZI TRAILER

Jennifer Lopez va putea fi urmărită în producția „The Mother” jucând rolul unei mame-asasin care luptă să-și recupereze fiica. Premiera filmului va avea loc pe 12 mai pe Netflix, iar trailerul video poate fi urmărit mai jos.

Publicat

pe

Jennifer Lopez, în filmul The Mother (2023)
Jennifer Lopez, în filmul The Mother (2023) │ FOTO: Netflix

Filmul „The Mother” urmărește răzbunarea unei mame nevoite să-și abandoneze copilul din rațiuni de securitate. După ani petrecuți în ascunzătoare, în sălbăticia din Alaska, eroina filmului (o asasină interpretată de Jennifer Lopez) se întoarce pentru a-și salva fiica pe care nu a putut-o crește.

Alături de Jennifer Lopez, distribuția îi reunește pe: Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael Garcia Bernal. Premiera filmului va fi pe 12 mai 2023, pe platforma de streaming Netflix, cu 2 zile înainte de Ziua Mamei (celebrată în America pe 14 mai).

Regia „The Mother” e semnată de Niki Caro, originară din Noua Zeelandă. Scenariul a fost scris de Misha Green, Andrea Berloff și Peter Craig, după o poveste de Misha Green. Aceasta debutează cu un lungmetraj, însă are în CV mai multe seriale TV, precum „Lovecraft Country” (2020, HBO) și „Underground” (2016-2017). În prezent, Misha Green lucrează la sequelul „Tomb Raider 2”, pe care îl și regizează.

Filmările la „The Mother” au început în 2021 în Vancouver, fiind întrerupte din cauza pandemiei COVID și reluate în 2022 pe insula Gran Canaria.

Urmărește trailerul oficial THE MOTHER cu Jennifer Lopez

Anul trecut Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck, iar pe plan muzical s-a implicat în producția albumului „This is Me... Now”, așteptat spre lansare pe 21 iulie 2023. Este primul disc al cântăreței din ultimii 9 ani, un follow-up la cel de-al treilea album de studio, „This Is Me … Then” din 2002.

Citește în continuare

Trending