Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

J Balvin va colabora cu Justin Bieber şi Pharell

J Balvin îşi doreşte ca muzica latino să devină mainstream, aşa că a decis să colaboreze cu Justin Bieber şi Pharell, pentru noul său album, care va fi lansat în mai.
J Balvin si Justin Bieber

J Balvin si Justin Bieber

Hit-ul lui J Balvin - "Ginza" ocupă prima poziţie în topurile latino, timp de 22 de săptămâni consecutive, însă artistul nu doreşte să se oprească aici. J Balvin a declarat de curând că pregăteşte o colaborare cu Pharell şi Justin Bieber, pentru luna mai.

"L-am întâlnit pe Pharell la show-ul Today. Cântam cu trupa mea, iar el a stat şi ne-a ascultat. Când am terminat, el a venit şi mi-a spus că este încântat de ceea ce facem şi mi-a dat numărul său de telefon. Lumea chiar ne respectă muzica.

Pe Justin l-am întâlnit în culise, la Jocurile Olimpice pentru tineri cu dizabilităţi, iar atunci am aflat că managerul său este columbian. Aşa că aceste colaborări nu au venit din partea unei case de discuri măreţe. Cu Pharell deja lucrez la câteva piese, am făcut două până acum. Pe Justin îl voi reîntâlni în curând şi vom face istorie! Prin muzica latino curge sânge nou!" a declarat J Balvin.

J Balvin lucrează la viitorul său album, despre care preconizează că va fi lansat în luna mai. Artistul doreşte ca muzica latino să devină mainstream şi speră să reuşească acest lucru cu ajutorul pieselor sale.

Citește mai multe despre J BalvinJustin BieberPharell
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande a lansat un nou single - AUDIO

Ariana Grande a lansat single-ul "Dangerous Woman", care va fi inclus pe albumul cu acelaşi nume. Vă invităm să ascultaţi...

Închide