Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

J Balvin va colabora cu Justin Bieber şi Pharell

J Balvin îşi doreşte ca muzica latino să devină mainstream, aşa că a decis să colaboreze cu Justin Bieber şi Pharell, pentru noul său album, care va fi lansat în mai.
J Balvin si Justin Bieber

J Balvin si Justin Bieber

Hit-ul lui J Balvin - "Ginza" ocupă prima poziţie în topurile latino, timp de 22 de săptămâni consecutive, însă artistul nu doreşte să se oprească aici. J Balvin a declarat de curând că pregăteşte o colaborare cu Pharell şi Justin Bieber, pentru luna mai.

"L-am întâlnit pe Pharell la show-ul Today. Cântam cu trupa mea, iar el a stat şi ne-a ascultat. Când am terminat, el a venit şi mi-a spus că este încântat de ceea ce facem şi mi-a dat numărul său de telefon. Lumea chiar ne respectă muzica.

Pe Justin l-am întâlnit în culise, la Jocurile Olimpice pentru tineri cu dizabilităţi, iar atunci am aflat că managerul său este columbian. Aşa că aceste colaborări nu au venit din partea unei case de discuri măreţe. Cu Pharell deja lucrez la câteva piese, am făcut două până acum. Pe Justin îl voi reîntâlni în curând şi vom face istorie! Prin muzica latino curge sânge nou!" a declarat J Balvin.

J Balvin lucrează la viitorul său album, despre care preconizează că va fi lansat în luna mai. Artistul doreşte ca muzica latino să devină mainstream şi speră să reuşească acest lucru cu ajutorul pieselor sale.

Citește mai multe despre J BalvinJustin BieberPharell
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande a lansat un nou single - AUDIO

Ariana Grande a lansat single-ul "Dangerous Woman", care va fi inclus pe albumul cu acelaşi nume. Vă invităm să ascultaţi...

Închide