Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

J Balvin va colabora cu Justin Bieber şi Pharell

J Balvin îşi doreşte ca muzica latino să devină mainstream, aşa că a decis să colaboreze cu Justin Bieber şi Pharell, pentru noul său album, care va fi lansat în mai.
J Balvin si Justin Bieber

J Balvin si Justin Bieber

Hit-ul lui J Balvin - "Ginza" ocupă prima poziţie în topurile latino, timp de 22 de săptămâni consecutive, însă artistul nu doreşte să se oprească aici. J Balvin a declarat de curând că pregăteşte o colaborare cu Pharell şi Justin Bieber, pentru luna mai.

"L-am întâlnit pe Pharell la show-ul Today. Cântam cu trupa mea, iar el a stat şi ne-a ascultat. Când am terminat, el a venit şi mi-a spus că este încântat de ceea ce facem şi mi-a dat numărul său de telefon. Lumea chiar ne respectă muzica.

Pe Justin l-am întâlnit în culise, la Jocurile Olimpice pentru tineri cu dizabilităţi, iar atunci am aflat că managerul său este columbian. Aşa că aceste colaborări nu au venit din partea unei case de discuri măreţe. Cu Pharell deja lucrez la câteva piese, am făcut două până acum. Pe Justin îl voi reîntâlni în curând şi vom face istorie! Prin muzica latino curge sânge nou!" a declarat J Balvin.

J Balvin lucrează la viitorul său album, despre care preconizează că va fi lansat în luna mai. Artistul doreşte ca muzica latino să devină mainstream şi speră să reuşească acest lucru cu ajutorul pieselor sale.

Citește mai multe despre J BalvinJustin BieberPharell
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande a lansat un nou single - AUDIO

Ariana Grande a lansat single-ul "Dangerous Woman", care va fi inclus pe albumul cu acelaşi nume. Vă invităm să ascultaţi...

Închide