Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Implant Pentru Refuz lansează un nou videoclip - TEASER

Implant Pentru Refuz lansează un nou videoclip. Melodia care va fi promovată se numește “Seven Shades” și este extrasă de pe albumul “Cartography”, lansat de trupă în primavara anului trecut.

Publicat

pe

Implant pentru Refuz

”“Seven Shades” este o piesă din tărâmul negru şi gri de pe albumul Cartography. Şapte umbre care ne bântuie zi de zi, şapte zone neclare pentru mulţi dintre noi (mândria, invidia, lăcomia, mânia, lenea, iubirea de bani şi desfrânarea). Există o graniţă foarte fină între alb şi negru, între bine şi rău, aceasta este tot timpul în schimbare şi fiecare om îşi trasează mental propriile zone de toleranţă şi de acceptanţă. “Seven Shades” este o piesă desprinsă din razboiului nostru interior, toţi având îndoieli, căutari şi aşteptări.” - Octavian "Vita" Horvath, Implant Pentru Refuz.

Videoclipul integral al piesei ”Seven Shades” va putea fi vizionat în premieră în cadrul următoarelor două concerte din Timişoara (26 martie) şi Bucureşti (2 aprilie), urmând ca ulterior să fie disponibil pe canalul oficial de Youtube al trupei.

Implant Pentru Refuz - "Seven Shades" - TEASER VIDEOCLIP

Înregistrarea albumului ”Cartography”, pe care se regăsește piesa ”Seven Shades”, a început în octombrie 2013. La sfârșitul lunii mai 2014, Implant Pentru Refuz primește un mare impuls moral și material din partea fanilor, reușita campaniei de crowdfunding ”Cartography” accelerând procesul de producere a albumului. Înregistrările, reampingul, mixajul albumului au fost făcute în Timisoara de către [email protected], masterul materialului fiind efectuat de Alin (Master). Artworkul albumului este realizat de Ovidiu ”Tzutzu” Hrin.

””Cartography” este harta unui univers multistratificat și atemporal. De la particulă până la întrepătrundere, de la tărâmul umbrelor până la ținutul celor ce plutesc în lumină, de la negustorii de apă până la oceanul cel din urmă, de la nealterare genetică artificială până la utopia dictatorială, de la transformarea gândurilor și a faptelor în greutate până la ruperea fluxului informațional. Fiecare ascultător poate fi călăuzit prin întuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe această hartă te poate surprinde în trecut, prezent sau viitor.” - Implant Pentru Refuz

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending