Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, "Munți sub Mări"

Trupa de post-rock Fluturi Pe Asfalt anunță lansarea celui de-al doilea album din carieră, "Munți sub Mări". Pentru promovarea discului, au fost programate 3 concerte de lansare, la București, Cluj-Napoca și Oradea.
Fluturi pe Asfalt - Munți sub Mări (copertă album)

Fluturi pe Asfalt - Munți sub Mări (copertă album)

La puțin peste 3 ani de la albumul de debut ”Reconstituire”, Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat ”Munți sub Mări”. Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2015, alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul Fluturi Pe Asfalt, dar care mențin, totodată, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.

Primul single extras de pe noul album, "Fără Legătură", a fost lansat pe 22 februarie, iar videoclipul surprinde perioada în care a fost înregistrat noul album, dar și cadre din ultimul concert susținut în 2015. Vizualul a fost filmat de Eugen Maleș, Vlad Vârtosu (Pinholes) și Claudia Negrilă și editat de Eugen Maleș.

Coperta albumului „Munți sub Mări” este bazată pe o ilustrație realizată de Norbert Nagy și a fost editată de Eugen Maleș, solistul Fluturi Pe Asfalt.

Noul disc al trupei Fluturi pe Asfalt va fi lansat în luna martie în 3 locații:

  • 22 Martie - București - Club Control;
  • 25 Martie  - Cluj-Napoca - Urania Palace (alături de Flesh Rodeo);
  • 26 Martie  - Oradea - Moszkva Kávézó (alături de Pinholes).

În lunile ce urmează, noi concerte vor fi incluse în calendarul formației pentru a prezenta publicului curios noul material discografic.

Trupa Fluturi Pe Asfalt și-a început activitatea în 2009, în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut „Reconstituire” (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România.

Citește mai multe despre Fluturi Pe Asfalt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The Amsterdams apare pe soundtrack-ul filmului "Ilegitim"

Trupa indie rock The Amsterdams apare pe coloana sonoră a filmului "Ilegitim", regizat de Adrian Sitaru. În această peliculă, premiată...

Închide