Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, "Munți sub Mări"

Trupa de post-rock Fluturi Pe Asfalt anunță lansarea celui de-al doilea album din carieră, "Munți sub Mări". Pentru promovarea discului, au fost programate 3 concerte de lansare, la București, Cluj-Napoca și Oradea.

Publicat

pe

Fluturi pe Asfalt - Munți sub Mări (copertă album)
Fluturi pe Asfalt - Munți sub Mări (copertă album)

La puțin peste 3 ani de la albumul de debut ”Reconstituire”, Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat ”Munți sub Mări”. Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2015, alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul Fluturi Pe Asfalt, dar care mențin, totodată, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.

Primul single extras de pe noul album, "Fără Legătură", a fost lansat pe 22 februarie, iar videoclipul surprinde perioada în care a fost înregistrat noul album, dar și cadre din ultimul concert susținut în 2015. Vizualul a fost filmat de Eugen Maleș, Vlad Vârtosu (Pinholes) și Claudia Negrilă și editat de Eugen Maleș.

Coperta albumului „Munți sub Mări” este bazată pe o ilustrație realizată de Norbert Nagy și a fost editată de Eugen Maleș, solistul Fluturi Pe Asfalt.

Noul disc al trupei Fluturi pe Asfalt va fi lansat în luna martie în 3 locații:

  • 22 Martie - București - Club Control;
  • 25 Martie  - Cluj-Napoca - Urania Palace (alături de Flesh Rodeo);
  • 26 Martie  - Oradea - Moszkva Kávézó (alături de Pinholes).

În lunile ce urmează, noi concerte vor fi incluse în calendarul formației pentru a prezenta publicului curios noul material discografic.

Trupa Fluturi Pe Asfalt și-a început activitatea în 2009, în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut „Reconstituire” (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România.

Trending