Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Flavius și Lora lansează piesa ”Prin mulțime” - AUDIO

Flavius a colaborat cu Lora pentru noul single ”Prin mulțime”. Ascultă piesa în articol.
Lora / Flavius

Lora / Flavius

Piesa ”Prin mulțime” este compusă de Bogdan Vlasceanu, Flavius și Florin Nedelcu, iar textul este semnat de Bogdan Vlasceanu.

“Piesa asta m-a cucerit prin sound-ul special, completat perfect de povestea versurilor pe o linie melodică ce creeaza o stare de melancolie dureroasă. Este perfectă pentru ascultat noaptea în mașină. Iubesc timbrul cald al lui Flavius și mă bucur că și-a dorit să-i fiu alături pe această piesă”, a declarat Lora.

“”Prin mulțime” este partea întunecată a dragostei, în viziunea mea. Este o poveste pe care am trăit-o personal, m-a marcat, și am trăit cu ea ani de zile. Acum a venit ziua în care să pot scoate la lumină această parte întunecată. Lora a jucat un rol important în exprimarea acestei idei, spun asta pentru că m-a surprins în mod plăcut cât de bine a simțit această piesă. Trăim într-o eră în care partea materială este într-o poziție câștigătoare în fața dragostei și nu că aș vrea să schimb lumea cu principiile și ceea ce exprim prin muzica, doar îmi place să pun realitatea pe note”, a spus Flavius.

Flavius feat Lora - ”Prin mulțime”

Citește mai multe despre Flavius HosuLora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia va susține primul concert în România pe 17 august

Artista australiană Sia Furler va concerta pentru prima oară în România pe 17 august. Concertul va avea loc la București,...

Închide