Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Flavius și Lora lansează piesa ”Prin mulțime” - AUDIO

Flavius a colaborat cu Lora pentru noul single ”Prin mulțime”. Ascultă piesa în articol.
Lora / Flavius

Lora / Flavius

Piesa ”Prin mulțime” este compusă de Bogdan Vlasceanu, Flavius și Florin Nedelcu, iar textul este semnat de Bogdan Vlasceanu.

“Piesa asta m-a cucerit prin sound-ul special, completat perfect de povestea versurilor pe o linie melodică ce creeaza o stare de melancolie dureroasă. Este perfectă pentru ascultat noaptea în mașină. Iubesc timbrul cald al lui Flavius și mă bucur că și-a dorit să-i fiu alături pe această piesă”, a declarat Lora.

“”Prin mulțime” este partea întunecată a dragostei, în viziunea mea. Este o poveste pe care am trăit-o personal, m-a marcat, și am trăit cu ea ani de zile. Acum a venit ziua în care să pot scoate la lumină această parte întunecată. Lora a jucat un rol important în exprimarea acestei idei, spun asta pentru că m-a surprins în mod plăcut cât de bine a simțit această piesă. Trăim într-o eră în care partea materială este într-o poziție câștigătoare în fața dragostei și nu că aș vrea să schimb lumea cu principiile și ceea ce exprim prin muzica, doar îmi place să pun realitatea pe note”, a spus Flavius.

Flavius feat Lora - ”Prin mulțime”

Citește mai multe despre Flavius HosuLora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia va susține primul concert în România pe 17 august

Artista australiană Sia Furler va concerta pentru prima oară în România pe 17 august. Concertul va avea loc la București,...

Închide