Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Flavius și Lora lansează piesa ”Prin mulțime” - AUDIO

Flavius a colaborat cu Lora pentru noul single ”Prin mulțime”. Ascultă piesa în articol.

Publicat

pe

Lora / Flavius
Lora / Flavius

Piesa ”Prin mulțime” este compusă de Bogdan Vlasceanu, Flavius și Florin Nedelcu, iar textul este semnat de Bogdan Vlasceanu.

“Piesa asta m-a cucerit prin sound-ul special, completat perfect de povestea versurilor pe o linie melodică ce creeaza o stare de melancolie dureroasă. Este perfectă pentru ascultat noaptea în mașină. Iubesc timbrul cald al lui Flavius și mă bucur că și-a dorit să-i fiu alături pe această piesă”, a declarat Lora.

“”Prin mulțime” este partea întunecată a dragostei, în viziunea mea. Este o poveste pe care am trăit-o personal, m-a marcat, și am trăit cu ea ani de zile. Acum a venit ziua în care să pot scoate la lumină această parte întunecată. Lora a jucat un rol important în exprimarea acestei idei, spun asta pentru că m-a surprins în mod plăcut cât de bine a simțit această piesă. Trăim într-o eră în care partea materială este într-o poziție câștigătoare în fața dragostei și nu că aș vrea să schimb lumea cu principiile și ceea ce exprim prin muzica, doar îmi place să pun realitatea pe note”, a spus Flavius.

Flavius feat Lora - ”Prin mulțime”

Trending