Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Ellie Goulding a cântat "Fields Of Gold" de la Sting în prezența reginei Marii Britanii - VIDEO

Ellie Goulding a fost invitată anul acesta la evenimentul de celebrare a Commonwealth Day din Londra. În cadrul recepției, tânăra artistă a interpretat o versiune acustică a piesei lui Sting, ”Fields of Gold”, recitalul având loc în prezența reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a.

Publicat

pe

Ellie Goulding cântând live ”Fields Of Gold”
Ellie Goulding cântând live ”Fields Of Gold”

Ellie Goulding a fost invitată la celebrarea anuală a Commonwealth Day. În cadrul evenimentului, desfășurat la Westminster Abbey, în Londra, artista britanică a interpretat live o versiune acustică a piesei lui Sting, ”Fields of Gold”.

Recitalul a avut loc în prezența premierului David Cameron, a Ducelui și Ducesei de Cambridge, și a Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Momentul a fost emoționant, Ellie Goulding reușind să nu se lase intimidată de publicul său elitist.

VIDEO: Ellie Goulding cântă ”Fields Of Gold” pentru regina Marii Britanii

Ellie Goulding se află în prezent în perioada de promovare a noului disc ”Delirium”. Lansat în noiembrie 2015, cel de-al 3-lea album din cariera artistei britanice are o abordare diferită din perspectiva sound-ului, fiind totodată un ”proiect ambițios”.

”Nu știu de ce mi se pare potrivit acum termenul acesta, dar albumul e ”mai mare”. Nu știu exact dacă asta se referă la faptul că e mai aventuros, mai ambițios, ori mai îndrăzneț. Cu siguranță, însă, e un proiect mai mare, comparativ cu ce am făcut până acum. Simt că au fost anumite restricții pe ultimul album. Cu acest nou material am ajuns într-un punct în care totul pare să fie dintr-o altă viață”, povestea Ellie Goulding într-un interviu acordat Billboard.

Delirium” conține în varianta deluxe nu mai puțin de 21 de piese (fără intro). Albumul poate fi achiziționat de pe iTunes și Amazon.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending