Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Ellie Goulding a cântat "Fields Of Gold" de la Sting în prezența reginei Marii Britanii - VIDEO

Ellie Goulding a fost invitată anul acesta la evenimentul de celebrare a Commonwealth Day din Londra. În cadrul recepției, tânăra artistă a interpretat o versiune acustică a piesei lui Sting, ”Fields of Gold”, recitalul având loc în prezența reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a.

Publicat

pe

Ellie Goulding cântând live ”Fields Of Gold”
Ellie Goulding cântând live ”Fields Of Gold”

Ellie Goulding a fost invitată la celebrarea anuală a Commonwealth Day. În cadrul evenimentului, desfășurat la Westminster Abbey, în Londra, artista britanică a interpretat live o versiune acustică a piesei lui Sting, ”Fields of Gold”.

Recitalul a avut loc în prezența premierului David Cameron, a Ducelui și Ducesei de Cambridge, și a Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Momentul a fost emoționant, Ellie Goulding reușind să nu se lase intimidată de publicul său elitist.

VIDEO: Ellie Goulding cântă ”Fields Of Gold” pentru regina Marii Britanii

Ellie Goulding se află în prezent în perioada de promovare a noului disc ”Delirium”. Lansat în noiembrie 2015, cel de-al 3-lea album din cariera artistei britanice are o abordare diferită din perspectiva sound-ului, fiind totodată un ”proiect ambițios”.

”Nu știu de ce mi se pare potrivit acum termenul acesta, dar albumul e ”mai mare”. Nu știu exact dacă asta se referă la faptul că e mai aventuros, mai ambițios, ori mai îndrăzneț. Cu siguranță, însă, e un proiect mai mare, comparativ cu ce am făcut până acum. Simt că au fost anumite restricții pe ultimul album. Cu acest nou material am ajuns într-un punct în care totul pare să fie dintr-o altă viață”, povestea Ellie Goulding într-un interviu acordat Billboard.

Delirium” conține în varianta deluxe nu mai puțin de 21 de piese (fără intro). Albumul poate fi achiziționat de pe iTunes și Amazon.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Ellie Goulding lansează EP-ul "Songbook for Christmas"

Ellie Goulding lansează EP-ul de sărbători "Songbook for Christmas", o colecție de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase perioade din an.

Publicat

pe

Ellie Goulding
Ellie Goulding │ FOTO: Captură YouTube

EP-ul conține șase piese, toate preferatele acestui sezon, lansate de Ellie de-a lungul carierei. De la coverul de Crăciun pentru piesa "Your Song" (Elton John), la piesa "The Writer" a lui Ellie, parte de pe albumul său de debut, "Lights", și care a aniversat zece ani la începutul acestui an. Versiunea de pe Amazon Music a EP-ului, va avea în exclusivitate coverul lui Ellie pentru piesa "River", de la Joni Mitchell.

Ellie Goulding: "Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun"

"Sunt entuziasmată să lansez "Songbook for Christmas", o compilație a pieselor mele preferate pentru sărbători. Lansarea acestor piese se întinde pe diferite perioade în cariera mea și m-am gândit că ar fi frumos să le avem pe toate pe un EP. Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun", a declarat Ellie.

Tracklist "Songbook For Christmas":

 1. O Holy Night
 2. Your Song
 3. Vincent
 4. How Long Will I Love You
 5. Explosions
 6. The Writer

"Songbook For Christmas" Tracklist (versiunea pentru Amazon Music):

 1. River (Amazon Original)
 2. O Holy Night
 3. Your Song
 4. Vincent
 5. How Long Will I Love You
 6. Explosions
 7. The Writer

Cel mai nou album a lui Ellie, "Brightest Blue", s-a clasat pe locul 1 si a fost adorat de fani si critici, deopotriva. Albumul are două parti, "Brightest Blue" (produs exclusiv de Elle Goulding si Joe Kearns) si "EG.0".

"Sunt fascinată de metoda scrierii unei piese pop, dar este ceva diferit față de ce este pe "Brightest Blue". "EG.0" este o colecție de piese pe care le-am scris, ca un fel de personaj în care se regăsește alter ego-ul meu. Mi-a plăcut ideea de a juca o femeie puternică, acesta nu a fost cazul în "Brightest Blue"", a explicat Ellie.

În martie 2020, s-au împlinit 10 ani de la lansarea albumului de debut al lui Ellie – "Lights", ce a fost clasat pe locul 1 în topurile din Mariea Britanie și a fost vândut în peste 1.4 milioane de exemplare la nivel mondial. În cariera incredibilă a lui Ellie de până acum, artista a adunat o serie de reușite: două albume clasate pe prima poziție a topurilor, două premii BRIT, peste 15 milioane de albume vândute și 132 de milioane de single-uri și peste 24.1 miliarde de stream-uri. De asemenea, Ellie a atins numărul de 10 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5 miliarde de vizualizări.

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE