Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Ed Sheeran și Patrick Dempsey apar în noul trailer pentru Bridget Jones's Baby

Ed Sheeran și Patrick Dempsey vor da viață noilor personaje din viața lui Bridget Jones, în cel de-al treilea film din seria Bridget Jones's Diary. Filmul va avea premiera în septembrie 2016, însă până atunci vă invităm să urmăriți trailerul acestuia.
Bridget Jones's Baby

Bridget Jones's Baby

Renée Zellweger și Colin Firth se întorc împreună pe marile ecrane, în cel de-al treilea film din seria Bridget Jones's Diary. Trailerul pentru Bridget Jones's Baby a fost deja lansat și o surprinde pe Bridget, proaspăt despărțită de Mark Darcy și ocupată cu noua funcție de director executiv în televiziune. Deși toată lumea se aștepta ca Daniel Cleaver (Hugh Grant) să apară și în cel de-al treilea film, acesta este înlocuit de Patrick Dempsey, care interpretează rolul lui Jack Qwant, un miliardar care o cucerește pe Bridget.

În cel de-al treilea film, Bridget are deja 43 de ani și află că este însărcinată, însă nu știe cine este tatăl copilului său. Așa că firul poveștii se învârte în jurul celor doi pretendenți ai acesteia - Mark Darcy (Colin Firth) și Jack Qwant (Patrick Dempsey).

Renée a declarat că au fost filmate trei finaluri diferite pentru cel de-al treilea film, însă niciun actor nu știe cine va fi în cele din urmă tatăl copilului, sau pe cine va alege Bridget ca partener.

Ed Sheeran va apărea în Bridget Jones's Baby , iar vestea a fost răspândită chiar de către artistul britanic prin publicarea unei poze de pe platoul de filmări, acum câteva luni. Însă de data aceasta îl puteți vedea pe cântăreț și în trailerul filmului, pe care îl găsiți mai jos.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reunirea Guns N' Roses se prelungește. Formația a anunțat 21 de concerte - TEASER TURNEU

Guns N' Roses a confirmat revenirea pe scenă în fomula Axl Rose, Slash și Duff McKagan încă din decembrie 2015,...

Închide