Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Delia lansează "Deliria", primul album cu copertă lenticulară din România

Delia lansează albumul "Deliria", ce include hiturile ”Da, mamă”, ”Cum ne noi” și ”Gura ta”. Discul va fi disponibil în două variante, una dintre ele având copertă lenticulară, o premieră pe piața muzicală din România.

Delia în concert la Media Music Awards 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Înaintea celor două concerte programate pe 2 și 3 aprilie la Sala Palatului, Delia lansează albumul ”Deliria”. Discul va fi disponibil în două variante, dintre care una specială, în premieră în România.

”În sfârșit vă pot arăta una dintre surprizele noului meu album ‪#‎Deliria‬! Una dintre cele două variante de cover ale albumului este o copertă lenticulară, ca să fiu cu ochii pe voi tot timpul ;)).” - Delia

"Deliria" - Copertă lenticulară

În interior, ambele albume vin cu un booklet care conține peste 80 de poze noi și 53 de stickere desprinse din lumea Deliei. Varianta specială a albumului se va găsi spre vânzare doar la concertele ”Welcome to Deliria” de la Sala Palatului, de pe 2 și 3 aprilie, cealaltă versiune putând fi achiziționată din punctele obișnuite de vânzare.

Pe albumul ”Deliria” se regăsesc hiturile ”Da, mama”, ”Cum ne noi”, ”Gura ta”, dar și 6 piese noi. Pe intro și outro, Delia cânta compoziții proprii la flaut, fragmente audio putând fi ascultate într-un clip publicat de artistă pe Facebook.

#simplyflute #deliria #turcusimihailucreaza #deliaviseaza

Posted by Delia on Thursday, March 3, 2016

Albumul fizic ”Deliria” este o premieră pentru un artist român. Fotografiile au fost realizate de Dimitri Caceaune și David Gal pe partea de grafică și packaging. Conceptul albumului a fost dezvoltat în totalitate de cei doi artiști.

Delia - ”Deliria” (copertă)

Delia - ”Deliria” (copertă) │ FOTO: Dimitri Caceaune

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă. Dacă hitul „Pe aripi de vânt”, care i-a adus artistei peste 25 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent single, „Da, mamă”, a depăşit deja 30 de milioane de vizualizări, şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate.

Anul trecut, Delia a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, câștigând un număr record de premii. Artista a primit nu mai puțin de 7 trofee de cristal, mulțumită succesului de care s-a bucurat piesa “Pe aripi de vânt”.

Recent, Delia a primit 3 trofee la gala Premiilor Radio România 2016, inclusiv pentru ”Artistul anului”.

Citește mai multe despre Delia Matache
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Delia

album-delia-deliriaalbum-delia-pe-aripi-de-vant

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Puya lansează piesa "Pasiune", alături de Vescan și Elena Ionescu - TEASER

Puya lansează alături de Elena Ionescu și Vescan piesa “Pasiune”. Noul single va avea premiera vineri, 25 martie, până atunci...

Închide