Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

David Gilmour, live la Jimmy Kimmel - VIDEO

David Gilmour a fost invitatul special al lui Jimmy Kimmel în cadrul emisiunii pe care comediantul o prezintă. Cu acest prilej, muzicianul a interpretat "Wish You Were Here", o piesă din repertoriul Pink Floyd, și "Rattle That Lock", de pe ultimul său album solo.

Publicat

pe

David Gilmour, live@Jimmy Kimmel
David Gilmour, [email protected] Kimmel

Deși aparițiile în show-uri de divertisment nu fac parte din programul obișnuit al lui David Gilmour, muzicianul a acceptat recent invitația lui Jimmy Kimmel de a cânta în emisiunea sa. Pentru acest recital, difuzat de ABC, Gilmour a ales o piesă cunoscută din repertoriul Pink Floyd, "Wish You Were Here", și melodia care dă titlul ultimului său album solo, "Rattle That Lock".

David Gilmour - "Wish You Were Here"

David Gilmour - "Rattle That Lock"

Vara aceasta, David Gilmour se va întoarce în Pompeii pentru a susține două concerte care vor stârni, cu siguranță, nostalgia fanilor Pink Floyd. La 45 de ani de la filmarea emblematicului ”Live at Pompeii”, Gilmour va reveni în fostul oraș din Roma Antică pentru a-și promova cel mai recent album solo, ”Rattle That Lock”.

Cele două concerte vor avea loc pe 7 și 8 iulie 2016, într-un Amfiteatru Roman cu o capacitate de 2000 de persoane. Locația în care se vor desfășura evenimentele nu va fi cea în care a fost filmat în 1971 ”Live at Pompeii”, dar se va afla în apropiere de ruinele faimosului fost amfiteatru, care a găzduit cu decenii în urmă unul dintre cele mai inedite concerte din istoria industriei muzicale.

Concertele pe care David Gilmour le va susține în Pompeii în luna iulie sunt incluse în turneul european „Rattle That Lock” anunțat pentru 2016. Primul concert din cadrul turneului va avea loc în iunie, în Austria, ultimul fiind programat pentru finele lunii iulie.

PUBLICITATE
Comentează

Trending