Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Corinne Bailey Rae a lansat piesa "Green Aphrodisiac" - AUDIO

Corinne Bailey Rae, artista britanică de muzică soul și jazz premiată cu Grammy în 2008 și 2012, va lansa anul acesta cel de-al treilea material de studio, ”The Heart Speaks in Whispers”. Noua piesă "Green Aphrodisiac" se regăsește pe acest album, putând fi descărcată automat de pe iTunes la plasarea precomenzii discului.
Corinne Bailey Rae

Corinne Bailey Rae

Corinne Bailey Rae este artista pe care criticii o vedeau câștigând trofeul BBC Sound of 2006 cu mult înainte ca gala decernării premiilor să se fi desfășurat. După câștigarea acestui titlu, a urmat și recunoașterea la nivel internațional, prin câștigarea a două premii Grammy și urcarea în topurile mainstream cu piese precum ”Just Like a Star” și ”Put Your Records On”.

Luna viitoare, Corinne Bailey Rae va lansa cel de-al treilea album din carieră. Intitulat ”The Heart Speaks in Whispers”, discul va fi pus în vânzare pe 13 mai, la 6 ani de la apariția albumului anterior, ”The Sea” (2010).

"Green Aphrodisiac" este piesa cu care Corinne Bailey Rae își invită ascultătorii să se lase pierduți în culorile vii ale muzicii sale.

”Această piesă ("Green Aphrodisiac") este inspirată de zilele însorite de primăvară, când te lași desfătat de culoarea ierbii, de mugurii înfloriți și de căldura razelor de soare. Ceea ce face ca natura să renască mă face și pe mine să renasc. Sper să vă lasaț pierduți în starea pe care o transmite această piesă!”, a declarat Corinne Bailey Rae pentru Complex.

Corinne Bailey Rae - "Green Aphrodisiac" - AUDIO

"Green Aphrodisiac" a fost compusă de Corinne împreună cu surorile Amber și Paris Strother din trupa americană KING. Melodia poate fi descărcată automat de pe iTunes la plasarea precomenzii discului ”The Heart Speaks in Whispers”.

Tracklist "The Heart Speaks in Whispers" - Corinne Bailey Rae:

 1. The Skies will Break
 2. Hey, I won't break your heart
 3. Been to the moon
 4. Tell Me
 5. Stop where you are
 6. Green aphrodisiac
 7. Horse Print Dress
 8. Do you ever think of me?
 9. Caramel
 10. Taken by Dreams
 11. Walk On
 12. Night
 13. In the dark
 14. Ice cream colours
 15. High
 16. Push on for the dawn
Corinne Bailey Rae - ”The Heart Speaks in Whispers” (copertă album)

Corinne Bailey Rae - ”The Heart Speaks in Whispers” (copertă album)

Citește mai multe despre Corinne Bailey Rae
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
J Balvin va colabora cu Justin Bieber şi Pharell

J Balvin îşi doreşte ca muzica latino să devină mainstream, aşa că a decis să colaboreze cu Justin Bieber şi...

Închide