Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Corinne Bailey Rae a lansat piesa "Green Aphrodisiac" - AUDIO

Corinne Bailey Rae, artista britanică de muzică soul și jazz premiată cu Grammy în 2008 și 2012, va lansa anul acesta cel de-al treilea material de studio, ”The Heart Speaks in Whispers”. Noua piesă "Green Aphrodisiac" se regăsește pe acest album, putând fi descărcată automat de pe iTunes la plasarea precomenzii discului.

Publicat

pe

Corinne Bailey Rae
Corinne Bailey Rae

Corinne Bailey Rae este artista pe care criticii o vedeau câștigând trofeul BBC Sound of 2006 cu mult înainte ca gala decernării premiilor să se fi desfășurat. După câștigarea acestui titlu, a urmat și recunoașterea la nivel internațional, prin câștigarea a două premii Grammy și urcarea în topurile mainstream cu piese precum ”Just Like a Star” și ”Put Your Records On”.

Luna viitoare, Corinne Bailey Rae va lansa cel de-al treilea album din carieră. Intitulat ”The Heart Speaks in Whispers”, discul va fi pus în vânzare pe 13 mai, la 6 ani de la apariția albumului anterior, ”The Sea” (2010).

"Green Aphrodisiac" este piesa cu care Corinne Bailey Rae își invită ascultătorii să se lase pierduți în culorile vii ale muzicii sale.

”Această piesă ("Green Aphrodisiac") este inspirată de zilele însorite de primăvară, când te lași desfătat de culoarea ierbii, de mugurii înfloriți și de căldura razelor de soare. Ceea ce face ca natura să renască mă face și pe mine să renasc. Sper să vă lasaț pierduți în starea pe care o transmite această piesă!”, a declarat Corinne Bailey Rae pentru Complex.

Corinne Bailey Rae - "Green Aphrodisiac" - AUDIO

"Green Aphrodisiac" a fost compusă de Corinne împreună cu surorile Amber și Paris Strother din trupa americană KING. Melodia poate fi descărcată automat de pe iTunes la plasarea precomenzii discului ”The Heart Speaks in Whispers”.

Tracklist "The Heart Speaks in Whispers" - Corinne Bailey Rae:

  1. The Skies will Break
  2. Hey, I won't break your heart
  3. Been to the moon
  4. Tell Me
  5. Stop where you are
  6. Green aphrodisiac
  7. Horse Print Dress
  8. Do you ever think of me?
  9. Caramel
  10. Taken by Dreams
  11. Walk On
  12. Night
  13. In the dark
  14. Ice cream colours
  15. High
  16. Push on for the dawn
Corinne Bailey Rae - ”The Heart Speaks in Whispers” (copertă album)

Corinne Bailey Rae - ”The Heart Speaks in Whispers” (copertă album)

Comentează

Trending