Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

"Queen: A Night in Bohemia" va fi difuzat la cinema în România pe 12 aprilie

Înaintea show-ului pe care Queen + Adam Lambert îl vor susține vara aceasta în România, fanii trupei vor avea ocazia de a vedea în cinema concertul documentar ”Queen: A Night in Bohemia”. Proiecția va avea loc pe 12 aprilie.
Freddie Mercury & Brian May

Freddie Mercury & Brian May

"Queen: A Night in Bohemia", concertul legendar care a avut loc în anul 1975, în Londra, va fi completat de o arhivă de imagini inedite ce include și interviuri cu cei patru membri ai trupei. Spectacolul a fost filmat în Ajunul Crăciunului, în Hammersmith Odeon din Londra, și prezintă punctul culminant al unui an plin de evenimente pentru membrii trupei. Concertul revoluționar a fost transmis live de către BBC, iar printre piesele cântate se numără și Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive și Now I’m here. Totodată, în cadrul acestui concert a fost înregistrată pentru prima dată una dintre cele mai cunoscute piese, clasica ”Bohemian Rhapsody”. Prin acest concert, Queen a făcut tranziția de la o trupă începătoare cu ambiții mari, la una dintre cele mai importante și apreciate nume de pe scena rock.

Concertul documentar aduce în atentia publicului filmări nemaivăzute în afara Marii Britanii, care prezintă începuturile trupei din momentele în care cânta în diverse pub-uri sau prin campusurile universităților, până în momentul în care a cucerit inimile fanilor cu ceea ce avea să devină una dintre cele mai aclamate piese ale tuturor timpurilor, ”Bohemian Rhapsody”.

”Acest concert a fost foarte special pentru că a fost pentru prima dată când am susținut în direct la televizor un spectacol întreg. Calitatea acestuia după transferul în mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simțeam se transmite publicului într-un mod foarte autentic”, a declarat Brian May.

VIDEO Trailer: "Queen: A Night in Bohemia"

"Queen: A Night in Bohemia" va rula pe 12 aprilie la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, București, în sala Grand Ultra. Biletele pentru această proiecție sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului.

"Queen: A Night in Bohemia" prezintă pentru prima dată când anii care au format trupa sunt prezentați publicului larg cu detalii amănunțite. Acest film nu este doar un concert, ci este povestea trupei Queen spusă de însuși membrii săi, poveste pe care publicul roman are ocazia să o descopere cu doar două luni înainte de primul show pe care Queen îl va susține în România. Acesta va avea loc pe 21 iunie, în Piața Constituției, biletele fiind disponibile online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Queen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spectacolul "Dracula pe Gheață" de la Cluj se reprogramează pe 22 aprilie

Spectacolul "Dracula pe Gheață" de la Cluj-Napoca, programat inițial să aibă loc pe 8 aprilie la Sala Polivalentă, va avea...

Închide