Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Chris Martin și Jimmy Fallon cântă piesa lui David Bowie, "Life On Mars?" - VIDEO

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a înregistrat împreună cu Jimmy Fallon un cover al piesei lui David Bowie, "Life On Mars?". Interesant este faptul că partea vocală nu este interpretată de Chris, ci de Jimmy, iar rezultatul este neașteptat de bun.

Publicat

pe

Jimmy Fallon & Chris Martin cântă piesa lui David Bowie - "Life On Mars?"
Jimmy Fallon & Chris Martin cântă piesa lui David Bowie - "Life On Mars?"

Jimmy Fallon a pregătit împreună cu Chris Martin un moment inedit, la care puțini dintre fani s-ar fi așteptat. Cei doi au realizat un cover după una dintre piesele clasice ale lui David Bowie, "Life On Mars?".

Pentru a surprinde publicul, Chris a susținut linia melodică de la pian, în vreme ce gazda emisiunii de divertisment The Tonight Show, Jimmy Fallon, a interpretat partea vocală. Deși în debutul piesei, Jimmy încearcă o caricatură a lui Bowie, până la final iese din tiparul rolului interpretat, oferind publicului un moment destul de bun din punct de vedere vocal, considerând ocupația sa reală de comediant. De remarcat este și solo-ul de chitară realizat de Captain Kirk Douglas de la The Roots.

Jimmy Fallon & Chris Martin - "Life On Mars?" (cover David Bowie)

Spre comparație, adăugăm și versiunea originală a piesei "Life On Mars?", lansată de David Bowie în 1971. Melodia se găsește pe albumul ”Hunky Dory”.

David Bowie - "Life On Mars?"

Piesa "Life On Mars?" a fost interpretată și la Brit Awards 2016, în cadrul momentului tribut susținut de Lorde în memoria lui David Bowie. Tânăra artistă, considerată de Bowie ”vocea viitorului”, a cântat emblematica melodie alături de trupa care a cântat mulți ani împreună cu regretatul muzician. Momentul a fost apreciat atât de publicul prezent la eveniment, cât și de fiul lui David Bowie, Duncan Jones.

”În sfârșit am găsit link-urile către live-urile de la Brits. Pur și simplu...minunat. Mulțumesc”, a scris acesta pe Twitter.

Coverul după "Life On Mars?" realizat de Lorde la Brit Awards poate fi urmărit într-un articol anterior. Link-ul este disponibil mai jos.

Comentează

Trending