Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Chitaristul K.K. Downing s-ar întoarce în Judas Priest

Chitaristul K. K. Downing afirmă că i-ar plăcea să se întoarcă în Judas Priest, dar numai cu anumite condiții legate de un turneu de metal cum nu a mai fost sau un loc în Rock and Roll Hall of Fame.

BRISBANE, AUSTRALIA - SEPTEMBER 10 (Photo by Bradley Kanaris/Getty Images)

Chitaristul K. K. Downing, care în 2011 a fost înlocuit de Richie Faulkner după 41 de ani alături de Judas Priest, a afirmat în nenumărate rânduri că o reuniune nu ar fi posibilă. Totuși, recent a spus contrariul. S-ar reuni cu foștii membrii sub anumite circumstanțe. Prima ar fi un turneu metal alături de alte nume grele ca Black Sabbath și Iron Maiden.

„Îl au pe Richie acolo, bineînțeles. Maiden este cunoscut pentru că are trei chitariști, dar nu cred că este loc pentru încă unul în Priest. Priest a fost mereu o trupă de două chitare și nu văd cum altfel ar putea să funcționeze. Trebuie să vedem ce se va întâmpla în continuare. Turneul este ceva din care chiar îmi doresc să fac parte - doar pentru că aș vrea să văd cel mai mare turneu de metal, care nu a mai fost vreodată, că se petrece. Dar nu se va întâmpla niciodată.”, spune K. K. Downing într-un interviu.

Cea de-a două circumstanță ar fi introducerea trupei în Rock and Roll Hall of Fame. Fiind întrebat dacă ar fi fericit să urce pe scenă dacă s-ar întâmpla asta, răspunsul care a venit a fost cât se poate de pozitiv.

Judas Priest a lansat de curând un video live din Battle Cry, de pe DVD-ul „Breaking The Law”, care va fi lansat pe 25 martie 2016 și care poate fi urmărit mai jos. Iar liderul trupei, Rob Halford a dat un mic indiciu că s-ar întoarce anul acesta în studio pentru a înregistra o continuare a albumului din 2014, „Redeemer Of Souls”.

Citește mai multe despre Judas Priest
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zoe Saldana o va interpreta pe Nina Simone, într-un film biografic

Zoe Saldana o va interpreta pe Nina Simone într-un film biografic despre cariera muzicală a cântăreței, implicarea sa în politică...

Închide