Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo, solistul formației Paraziții, a fost dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic și consum de droguri. Procurorii au efectuat astăzi mai multe percheziții la domiciliu, inclusiv la locuința rapper-ului, unde s-a găsit cannabis.
Cheloo de la Paraziții

Cheloo de la Paraziții

Procurorii de la DIICOT Ploieşti au început investigarea a 90 de persoane vizate într-un dosar de trafic și consum de droguri cu risc. Pe 30 martie au fost efectuate 10 percheziții la domiciliu, inclusiv la locuința dintr-un sat prahovean a lui Cătălin Ştefan Ion, zis Cheloo. Aici s-a găsit o cantitate de cannabis, relatează știrile Pro TV. Se crede, astfel, că rapper-ul de la Paraziții ar putea face parte dintr-o rețea de traficanți și consumatori de droguri.

10 dintre cele 90 de persoane care vor fi aduse la audieri la DIICOT sunt suspectate de trafic de droguri, celelalte fiind vizate doar pentru consum. Nu se știe momentan dacă Cheloo a fost audiat în calitate de suspect de trafic de droguri sau doar pentru consum.

Conform Agerpress, activitatea infracțională cercetată în acest dosar s-a desfășurat începând cu anul 2015, perioadă în care Cheloo ar fi organizat mai multe petreceri unde s-a consumat cannabis. Nu există informații oficiale care să indice că la aceste petreceri Cheloo a și comercializat droguri.

Persoanele vizate alături de rapper în acest dosar sunt tinere, cele mai multe având vârsta curpinsă între 20 și 25 de ani.

Citește mai multe despre ChelooParaziții
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scorpions revine la București pe 16 iulie pentru a celebra 50 de ani de activitate

Trupa Scorpions va susține un nou concert în România pe 16 iulie 2016. Evenimentul va avea loc la Romexpo, în...

Închide