Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo, solistul formației Paraziții, a fost dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic și consum de droguri. Procurorii au efectuat astăzi mai multe percheziții la domiciliu, inclusiv la locuința rapper-ului, unde s-a găsit cannabis.
Cheloo de la Paraziții

Cheloo de la Paraziții

Procurorii de la DIICOT Ploieşti au început investigarea a 90 de persoane vizate într-un dosar de trafic și consum de droguri cu risc. Pe 30 martie au fost efectuate 10 percheziții la domiciliu, inclusiv la locuința dintr-un sat prahovean a lui Cătălin Ştefan Ion, zis Cheloo. Aici s-a găsit o cantitate de cannabis, relatează știrile Pro TV. Se crede, astfel, că rapper-ul de la Paraziții ar putea face parte dintr-o rețea de traficanți și consumatori de droguri.

10 dintre cele 90 de persoane care vor fi aduse la audieri la DIICOT sunt suspectate de trafic de droguri, celelalte fiind vizate doar pentru consum. Nu se știe momentan dacă Cheloo a fost audiat în calitate de suspect de trafic de droguri sau doar pentru consum.

Conform Agerpress, activitatea infracțională cercetată în acest dosar s-a desfășurat începând cu anul 2015, perioadă în care Cheloo ar fi organizat mai multe petreceri unde s-a consumat cannabis. Nu există informații oficiale care să indice că la aceste petreceri Cheloo a și comercializat droguri.

Persoanele vizate alături de rapper în acest dosar sunt tinere, cele mai multe având vârsta curpinsă între 20 și 25 de ani.

Citește mai multe despre ChelooParaziții
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scorpions revine la București pe 16 iulie pentru a celebra 50 de ani de activitate

Trupa Scorpions va susține un nou concert în România pe 16 iulie 2016. Evenimentul va avea loc la Romexpo, în...

Închide