Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bruno Mars lansează un nou album în 2016

Bruno Mars va lansa cel de-al treilea album de studio anul acesta. Discul ar fi trebuit să apară pe piață chiar în luna martie, însă apariția lui Bruno la Super Bowl a întârziat programul de înregistrări stabilit inițial, data lansării fiind amânată pentru această toamnă.

Publicat

pe

Bruno Mars
Bruno Mars

Bruno Mars va lansa în curând cel de-al 3-lea album din carieră. Deși o dată oficială a lansării nu a fost încă anunțată, tatăl său, Pete Hernandez, a declarat pentru Press Reader că discul nu ar trebui să apară mai târziu de luna octombrie 2016.

"Ar fi trebuit să apară în luna martie, dar participarea la Super Bowl l-a întârziat cu câteva luni. Bruno are 7 piese noi grozave - le-am auzit - dar albumul ar trebui să apară acum în septembrie sau octombrie pentru a fi eligibil la următoarea ediție a premiilor Grammy."

Detalii privind noul disc al lui Bruno au fost dezvăluite presei recent și de către inginerul de sunet al artistului, Charles Moniz. Acesta a indicat într-un interviu acordat Billboard că fanii se pot aștepta la ”o evoluție a sound-ului”.

”Cred că va fi următoarea etapă în cariera lui Bruno. Am observat un lucru: când vibe-ul e potrivit și toată lumea se simte bine, atunci iese pe piață cea mai bună muzică.”

Bruno Mars a lansat anterior discurile ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) și ”Unorthodox Jukebox” (2012), ambele plasate pe prima poziție în topul albumelor din UK. Anul acesta, artistul a fost premiat la gala premiilor Grammy pentru colaborarea sa cu Mark Ronson - Uptown Funk”.

În paralel cu acest proiect, devenit hitul anului 2015, Bruno Mars a compus și o piesă împreună cu Adele. Melodia compusă de cei doi se numește "All I Ask" și se regăsește pe aclamatul disc ”25”, vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional.

Adele a declarat recent că a fost o mare fană a lui Bruno Mars chiar înainte de a lucra împreună pentru noul ei disc. Aștepările i-au fost, însă, cu mult depășite când l-a putut asculta și vedea "pe viu" la lucru.

"Am fost întotdeauna o mare fană a lui Bruno. Dar când am lucrat împreună mi-a depășit orice așteptări. Poate face orice: poate interpreta live perfect cele mai complicate partituri pentru voce, în paralel reușind să facă un solo impresionant la tobe sau la bas", a mărturist Adele într-un interviu acordat revistei Vogue.

Trending