Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bruno Mars lansează un nou album în 2016

Bruno Mars va lansa cel de-al treilea album de studio anul acesta. Discul ar fi trebuit să apară pe piață chiar în luna martie, însă apariția lui Bruno la Super Bowl a întârziat programul de înregistrări stabilit inițial, data lansării fiind amânată pentru această toamnă.

Publicat

pe

Bruno Mars
Bruno Mars

Bruno Mars va lansa în curând cel de-al 3-lea album din carieră. Deși o dată oficială a lansării nu a fost încă anunțată, tatăl său, Pete Hernandez, a declarat pentru Press Reader că discul nu ar trebui să apară mai târziu de luna octombrie 2016.

"Ar fi trebuit să apară în luna martie, dar participarea la Super Bowl l-a întârziat cu câteva luni. Bruno are 7 piese noi grozave - le-am auzit - dar albumul ar trebui să apară acum în septembrie sau octombrie pentru a fi eligibil la următoarea ediție a premiilor Grammy."

Detalii privind noul disc al lui Bruno au fost dezvăluite presei recent și de către inginerul de sunet al artistului, Charles Moniz. Acesta a indicat într-un interviu acordat Billboard că fanii se pot aștepta la ”o evoluție a sound-ului”.

”Cred că va fi următoarea etapă în cariera lui Bruno. Am observat un lucru: când vibe-ul e potrivit și toată lumea se simte bine, atunci iese pe piață cea mai bună muzică.”

Bruno Mars a lansat anterior discurile ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) și ”Unorthodox Jukebox” (2012), ambele plasate pe prima poziție în topul albumelor din UK. Anul acesta, artistul a fost premiat la gala premiilor Grammy pentru colaborarea sa cu Mark Ronson - Uptown Funk”.

În paralel cu acest proiect, devenit hitul anului 2015, Bruno Mars a compus și o piesă împreună cu Adele. Melodia compusă de cei doi se numește "All I Ask" și se regăsește pe aclamatul disc ”25”, vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional.

Adele a declarat recent că a fost o mare fană a lui Bruno Mars chiar înainte de a lucra împreună pentru noul ei disc. Aștepările i-au fost, însă, cu mult depășite când l-a putut asculta și vedea "pe viu" la lucru.

"Am fost întotdeauna o mare fană a lui Bruno. Dar când am lucrat împreună mi-a depășit orice așteptări. Poate face orice: poate interpreta live perfect cele mai complicate partituri pentru voce, în paralel reușind să facă un solo impresionant la tobe sau la bas", a mărturist Adele într-un interviu acordat revistei Vogue.

Industria muzicala

Videoclipul piesei "Grenade" (Bruno Mars) a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube

Bruno Mars marchează o victorie muzicală cu "Grenade". Videoclipul piesei a ajuns la 1 miliard de vizualizări pe YouTube la mai bine de un deceniu de la lansarea sa din 2010.

Publicat

pe

Bruno Mars în videoclipul piesei "Grenade"
Bruno Mars în videoclipul piesei "Grenade" │ FOTO: captură YouTube

"Grenade" este al șaselea videoclip al lui Bruno Mars ce a atins această performanță, după "Just the Way You Are" (1,5 miliarde de vizualizări), "The Lazy Song" (2 miliarde de vizualizări), "Uptown Funk" cu Mark Ronson (4 miliarde de vizualizări), "24K Magic" (1,3 miliarde de vizualizări) și "That's What I Like" (1,8 miliarde de vizualizări).

"Grenade" se găsește pe albumul de debut al artistului, "Doo-Wops & Hooligans". Lansat inițial ca un single promoțional pe 28 septembrie 2010, a fost ulterior anunțat ca al doilea cântec extras de pe album. A ajuns pe primul loc în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie și în Billboard Hot 100, devenind al treilea single ajuns atât în fruntea clasamentului american, cât și a celui britanic.

"Grenade" a fost nominalizată pentru înregistrarea anului, melodia anului și cea mai bună interpretare solo pop la Premiile Grammy din 2012, și certificată cu discul de diamant de către Recording Industry Association of America (RIAA).

Videoclipul muzical a fost regizat de Nabil Elderkin și lansat pe 19 noiembrie 2010. În clip, Mars descrie simbolic dragostea pe care o are pentru prietena sa prin intermediul unui pian pe care îl trage după el. Acest element este un semn al devotamentului și al sacrificiului pe care un partener ar fi dispus să îl facă pentru celălalt.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending