Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Bruno Mars lansează un nou album în 2016

Bruno Mars va lansa cel de-al treilea album de studio anul acesta. Discul ar fi trebuit să apară pe piață chiar în luna martie, însă apariția lui Bruno la Super Bowl a întârziat programul de înregistrări stabilit inițial, data lansării fiind amânată pentru această toamnă.
Bruno Mars

Bruno Mars

Bruno Mars va lansa în curând cel de-al 3-lea album din carieră. Deși o dată oficială a lansării nu a fost încă anunțată, tatăl său, Pete Hernandez, a declarat pentru Press Reader că discul nu ar trebui să apară mai târziu de luna octombrie 2016.

"Ar fi trebuit să apară în luna martie, dar participarea la Super Bowl l-a întârziat cu câteva luni. Bruno are 7 piese noi grozave - le-am auzit - dar albumul ar trebui să apară acum în septembrie sau octombrie pentru a fi eligibil la următoarea ediție a premiilor Grammy."

Detalii privind noul disc al lui Bruno au fost dezvăluite presei recent și de către inginerul de sunet al artistului, Charles Moniz. Acesta a indicat într-un interviu acordat Billboard că fanii se pot aștepta la ”o evoluție a sound-ului”.

”Cred că va fi următoarea etapă în cariera lui Bruno. Am observat un lucru: când vibe-ul e potrivit și toată lumea se simte bine, atunci iese pe piață cea mai bună muzică.”

Bruno Mars a lansat anterior discurile ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) și ”Unorthodox Jukebox” (2012), ambele plasate pe prima poziție în topul albumelor din UK. Anul acesta, artistul a fost premiat la gala premiilor Grammy pentru colaborarea sa cu Mark Ronson - Uptown Funk”.

În paralel cu acest proiect, devenit hitul anului 2015, Bruno Mars a compus și o piesă împreună cu Adele. Melodia compusă de cei doi se numește "All I Ask" și se regăsește pe aclamatul disc ”25”, vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional.

Adele a declarat recent că a fost o mare fană a lui Bruno Mars chiar înainte de a lucra împreună pentru noul ei disc. Aștepările i-au fost, însă, cu mult depășite când l-a putut asculta și vedea "pe viu" la lucru.

"Am fost întotdeauna o mare fană a lui Bruno. Dar când am lucrat împreună mi-a depășit orice așteptări. Poate face orice: poate interpreta live perfect cele mai complicate partituri pentru voce, în paralel reușind să facă un solo impresionant la tobe sau la bas", a mărturist Adele într-un interviu acordat revistei Vogue.

Citește mai multe despre Bruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single Proconsul se numește "Martie ești tu" - TEASER

Trupa Proconsul pregătește un nou single. Melodia se numește "Martie ești tu" și va fi lansată în curând. În articol...

Închide