Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă fragmente din noile piese Birdy, incluse pe albumul "Beautiful Lies" - AUDIO

Birdy oferă fanilor șansa de a asculta fragmente de câte 30 de secunde din fiecare nouă piesă inclusă pe albumul ”Beautiful Lies”. Cel de-al 3-lea disc din cariera artistei britanice este lansat astăzi, 25 martie.

Publicat

pe

Birdy
Birdy

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, „Fire Within„. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și nu în ultimul rând Paul Jackson Jnr și Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, „Random Access Memories„.

La început de 2016, Birdy a revenit cu vești despre cel de-al 3-lea material discografic. Noul album al artistei britanice se numește ”Beautiful Lies” și este lansat astăzi, pe 25 martie. Mai jos puteți asculta fragmente din fiecare piesă inclusă pe disc.

Tracklist "Beautiful Lies"  - Birdy:

  1. Growing Pains
  2. Shadow
  3. Keeping Your Head Up
  4. Deep End
  5. Wild Horses
  6. Lost It All
  7. Silhouette
  8. Lifted
  9. Take My Heart
  10. Hear You Calling
  11. Words
  12. Save Yourself
  13. Unbroken
  14. Beautiful Lies

Birdy - "Beautiful Lies" - PREVIEW ALBUM

You can now hear 30 secs of EVERY track on Beautiful Lies! Hope you love them as much as I do Lend me your ears here..http://smarturl.it/BeautifulLies.iTunes

Posted by Birdy on Friday, March 18, 2016

Trending