Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Axl Rose preia rolul de vocalist al AC/DC, confirmă fiul lui Malcolm Young

AC/DC își va continua turneul mondial ”Rock or Bust” cu Axl Rose pe post de vocalist. După mai multe zvonuri, pornite de la declarația unui DJ de la Atlanta Radio, informația a fost recent confirmată de Ross Young, fiul cofondatorului AC/DC, Malcolm Young.

Publicat

pe

Brian Johnson / Axl Rose
Brian Johnson / Axl Rose

Rămasă temporar fără vocalist, din cauza problemelor de auz ale lui Brian Johnson, trupa AC/DC pare să fi găsit un înlocuitor pentru perioada turneului aflat în desfășurare. Rolul de solist vocal va fi preluat de Axl Rose, susține DJ-ul Jason Bailey de la Atlanta Radio, a cărui declarație a împânzit presa de zvonuri.

Conform gazdei acestui post de radio, o sursă ”foarte, foarte sigură” i-a dezvăluit că Brian Johnson trebuia să se retragă încă de la ultimul turneu, problemele sale de sănătate fiind destul de grave. Trupa, vrând totuși să continue programul concertelor, s-a gândit că Axl Rose l-ar putea înlocui pe Brian.

”Asta mi s-a spus: Axl se întâlnește cu membrii AC/DC, pentru că e ca și semnată înțelegerea de a-l avea pe Axl ca vocalist al AC/DC pentru cele 10 show-uri rămase. Toate 10, inclusiv Atlanta. (...) Brian, din motive de sănătate, nu poate continua. Ar fi trebuit să se retragă încă de la ultimul turneu, dar trupa a vrut să continue să facă muzică și să țină concerte, așa că dacă el nu o mai poate face, îi mulțumesc pentru serviciile prestate, dar show-ul trebuie să continue. Trupa e în oraș (Atlanta), au ținut audiții pentru rolul de vocalist, după care l-au adus pe Axl”, a declarat DJ-ul de la Atlanta Radio.

Aceasta a fost declarația neoficială de la care au pornit toate zvonurile legate de Axl și AC/DC. O altă declarație, venită dintr-o sursă cu adevărat apropiată formației, a întărit acest zvon.

Ross Young Malcolm confirmă: Axl va cânta cu AC/DC

Ross Young, fiul cofondatorului AC/DC, Malcolm Young, a postat pe pagina sa de Facebook unul dintre articolele care anunțau că Axl Rose preia rolul de vocalist al AC/DC. Când comentariile au început să curgă, fanii punând în continuare sub semnul întrebării acest anunț, Ross a replicat:

”E adevărat.”

Următoarele comentarii ale fanilor au susținut apoi ideea că Axl va aduce un prejudiciu imaginii AC/DC și că nu-l poate înlocui pe Brian. Ross a replicat și de această dată la fel de scurt și la obiect.

”Îl poate înlocui (pe Brian) și o va face.”

Între timp, Ross a șters această postare de pe Facebook, însă Alternative Nation a reușit să facă un screenshot.

Postarea lui Ross Young privind venirea lui Axl în AC/DC

Postarea lui Ross Young privind venirea lui Axl în AC/DC

Pentru a obține o confirmare oficială, NME a contactat ieri, 24 martie, managementul trupei AC/DC.

”Nu avem nimic oficial de anunțat. Vă vom anunța dacă se va schimba ceva”, au replicat cei din staff-ul AC/DC.

Momentan, răspunsul nu este, așadar, cel zvonit, dar asta nu exclude o viitoare confirmare în următoarele zile.

Până la anunțul oficial, vă invităm să-l ascultați pe Axl Rose interpretând o piesă de la AC/DC.

PUBLICITATE
Comentează

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare

Lansări de carte

Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian"

Brian Johnson își spune povestea de viață în biografia "The Lives of Brian". În volum este cuprins întregul parcurs al muzicianului, din copilărie până în prezent.

Publicat

pe

Coperta cărții "The Lives of Brian"
Coperta cărții "The Lives of Brian"

Brian Johnson le oferă material de scenariu omenilor de film dornici să-i prezinte povestea de viață pe marele ecran. "The Lives of Brian" este cartea de memorii a vocalistului AC/DC ce ne va purta într-un adevărat roller-coaster, cel care l-a adus pe Brian Johnson în poziția actuală.

"Începând cu perioada copilăriei sale în nord-est, ca fiu al unui fost sergent major al armatei britanice și al unei mame italiene, până la devenirea vocalistului celei mai mari trupe rock din lume, "The Lives of Brian" spune una dintre cele mai bune povești din muzică cu vocea inimitabilă a lui Brian. Viața lui a fost un roller-coaster cu momente de vârf și momente de cădere în timpul cărora succesul ca muzician nu a fost prea des la îndemâna sa. Dar chiar și atunci când părea că e înfrânt și că fusese smuls din fălcile victoriei, el nu a renunțat niciodată. Și de-a lungul întregului său parcurs, a rămas ancorat în realitate", detaliază Rowland White, directorul editurii Penguin, ce publică volumul de memorii al lui Brian Johnson.

În această carte de memorii, vocalistul AC/DC va povesti despre începuturile sale în muzică, perioada în care a activat în trupa Geordie și momentul copleșitor în care a trebuit să-l înlocuiască pe legendarul Bon Scott. Johnson va aborda și subiectul sensibil al problemelor sale cu auzul, ce l-au determinat să părăsească formația AC/DC în 2016.

"Am avut parte de nopți lungi și nopți grozave, zile proaste și foarte multe zile bune. Băiatul de la cor a ajuns vocalist al unei trupe rock, iar acum am scris o carte despre asta..."The Lives of Brian" apare în octombrie", a anunțat Brian Johnson pe Twitter.

Cartea de memorii a lui Brian Johnson va fi lansată anul acesta, pe 26 octombrie, și poate fi precomandată deja de pe Amazon.

VIDEO PROMO: "The Lives of Brian"

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending