Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Axl Rose preia rolul de vocalist al AC/DC, confirmă fiul lui Malcolm Young

AC/DC își va continua turneul mondial ”Rock or Bust” cu Axl Rose pe post de vocalist. După mai multe zvonuri, pornite de la declarația unui DJ de la Atlanta Radio, informația a fost recent confirmată de Ross Young, fiul cofondatorului AC/DC, Malcolm Young.
Brian Johnson / Axl Rose

Brian Johnson / Axl Rose

Rămasă temporar fără vocalist, din cauza problemelor de auz ale lui Brian Johnson, trupa AC/DC pare să fi găsit un înlocuitor pentru perioada turneului aflat în desfășurare. Rolul de solist vocal va fi preluat de Axl Rose, susține DJ-ul Jason Bailey de la Atlanta Radio, a cărui declarație a împânzit presa de zvonuri.

Conform gazdei acestui post de radio, o sursă ”foarte, foarte sigură” i-a dezvăluit că Brian Johnson trebuia să se retragă încă de la ultimul turneu, problemele sale de sănătate fiind destul de grave. Trupa, vrând totuși să continue programul concertelor, s-a gândit că Axl Rose l-ar putea înlocui pe Brian.

”Asta mi s-a spus: Axl se întâlnește cu membrii AC/DC, pentru că e ca și semnată înțelegerea de a-l avea pe Axl ca vocalist al AC/DC pentru cele 10 show-uri rămase. Toate 10, inclusiv Atlanta. (...) Brian, din motive de sănătate, nu poate continua. Ar fi trebuit să se retragă încă de la ultimul turneu, dar trupa a vrut să continue să facă muzică și să țină concerte, așa că dacă el nu o mai poate face, îi mulțumesc pentru serviciile prestate, dar show-ul trebuie să continue. Trupa e în oraș (Atlanta), au ținut audiții pentru rolul de vocalist, după care l-au adus pe Axl”, a declarat DJ-ul de la Atlanta Radio.

Aceasta a fost declarația neoficială de la care au pornit toate zvonurile legate de Axl și AC/DC. O altă declarație, venită dintr-o sursă cu adevărat apropiată formației, a întărit acest zvon.

Ross Young Malcolm confirmă: Axl va cânta cu AC/DC

Ross Young, fiul cofondatorului AC/DC, Malcolm Young, a postat pe pagina sa de Facebook unul dintre articolele care anunțau că Axl Rose preia rolul de vocalist al AC/DC. Când comentariile au început să curgă, fanii punând în continuare sub semnul întrebării acest anunț, Ross a replicat:

”E adevărat.”

Următoarele comentarii ale fanilor au susținut apoi ideea că Axl va aduce un prejudiciu imaginii AC/DC și că nu-l poate înlocui pe Brian. Ross a replicat și de această dată la fel de scurt și la obiect.

”Îl poate înlocui (pe Brian) și o va face.”

Între timp, Ross a șters această postare de pe Facebook, însă Alternative Nation a reușit să facă un screenshot.

Postarea lui Ross Young privind venirea lui Axl în AC/DC

Postarea lui Ross Young privind venirea lui Axl în AC/DC

Pentru a obține o confirmare oficială, NME a contactat ieri, 24 martie, managementul trupei AC/DC.

”Nu avem nimic oficial de anunțat. Vă vom anunța dacă se va schimba ceva”, au replicat cei din staff-ul AC/DC.

Momentan, răspunsul nu este, așadar, cel zvonit, dar asta nu exclude o viitoare confirmare în următoarele zile.

Până la anunțul oficial, vă invităm să-l ascultați pe Axl Rose interpretând o piesă de la AC/DC.

Citește mai multe despre AC/DCAxl RoseBrian Johnson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Weeknd nu o va mai însoţi pe Rihanna în turneul ANTI din Europa

Fanii Rihannei din Europa aşteptau cu nerăbdare să îl asculte pe The Weeknd în deschiderea show-urilor din turneul ANTI, însă...

Închide