Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Ariana Grande a lansat piesa "Be Alright" - AUDIO

Ariana Grande lansează piesa "Be alright", care va fi inclusă pe viitorul album "Dangerous Woman". Vă invităm să ascultaţi single-ul mai jos.
Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande a lansat "Be Alright" cel de-al doilea single extras de pe viitorul album "Dangerous Woman". Artista a vorbit despre piesa în cadrul emisiunii Saturday Night Live, atunci când a cântat în premieră şi primul cântec de pe album. "Be Alright" este o melodie care face referire la momentele de indecizie care apar într-o relaţie.

"Am aşteptat atât de mult ca lumea să se bucure de această piesă.... e una dintre favoritele mele. Vă mulţumesc mult pentru suportul pe care mi l-aţi acordat şi pentru că  îmi ascultaţi muzica. Vă iubesc!" a declarat Ariana Grande.

Noul album al artistei va fi lansat pe 20 mai şi va include 15 piese.

Ariana Grande - Be Alright

Citește mai multe despre Ariana Grande
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
All Saints a lansat o piesă nouă, "One Woman Man" - AUDIO

Trupa de fete All Saints, care făcea ravagii în topuri în anii 90, s-a reunit și a înregistrat un nou...

Închide