Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ariana Grande a lansat piesa "Be Alright" - AUDIO

Ariana Grande lansează piesa "Be alright", care va fi inclusă pe viitorul album "Dangerous Woman". Vă invităm să ascultaţi single-ul mai jos.
Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande a lansat "Be Alright" cel de-al doilea single extras de pe viitorul album "Dangerous Woman". Artista a vorbit despre piesa în cadrul emisiunii Saturday Night Live, atunci când a cântat în premieră şi primul cântec de pe album. "Be Alright" este o melodie care face referire la momentele de indecizie care apar într-o relaţie.

"Am aşteptat atât de mult ca lumea să se bucure de această piesă.... e una dintre favoritele mele. Vă mulţumesc mult pentru suportul pe care mi l-aţi acordat şi pentru că  îmi ascultaţi muzica. Vă iubesc!" a declarat Ariana Grande.

Noul album al artistei va fi lansat pe 20 mai şi va include 15 piese.

Ariana Grande - Be Alright

Citește mai multe despre Ariana Grande
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
All Saints a lansat o piesă nouă, "One Woman Man" - AUDIO

Trupa de fete All Saints, care făcea ravagii în topuri în anii 90, s-a reunit și a înregistrat un nou...

Închide