Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

ANUNȚ OFICIAL: Rihanna concertează în România pe 14 august

Rihanna va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016. Evenimentul va avea loc la București, în Piața Constituției, făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului ”Anti”.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna

După multe zvonuri ce au circulat în presă în ultimele săptămâni, concertul Rihannei de la București a fost confirmat oficial în cadrul unei conferințe de presă desfășurate pe 22 martie. Rihanna va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016, în cadrul turneului mondial de promovare a albumului ”Anti”. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției din București, fiind organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Prețuri bilete la primul concert Rihanna în România:

 • Locuri în tribună - 648 lei
 • Categoria Diamond Circle - 572,4 lei
 • Categoria Golden Circle - 464,4 lei
 • Categoria Normal Circle - 151,2 lei

Cumpără bilete online dând click pe evenimentul din agendă. Organizatorii au pus în vânzare și abonamente comune pentru concertul Rihannei și ZUtopia Music Festival (Steve Aoki, Sia etc) - detalii aici.

Rihanna a început turneul ”Anti” pe 12 martie, în Jacksonville. Prima parte a turneului se va încheia în luna mai și va acoperi America de Nord. Partea europeană a turneului va începe cu Amsterdam, pe 17 iunie, urmând a se încheia pe 21 august în UK.

Ce melodii va cânta Rihanna la București

La București, Rihanna va cânta atât piese de pe albumul Anti, dar și hituri mai vechi, a anunțat organizatorul concertului. Fanii vor putea asculta melodii ca: "Umbrella", "Rude Boy", "Four Five Seconds" și "We Found Love".

Setlistul turneului are următoarea structură: "Stay", "Love the Way You Lie (Part II)", "Woo", "Sex with Me", "Birthday Cake", "Numb", "Pour It Up", "Bitch Better Have My Money", "Pose", "Consideration", "Live Your Life" / "All of the Lights" / "Run This Town", "Umbrella", "Desperado", "Man Down", "Rude Boy", "Work", "Take Care", "How Deep Is Your Love" / "We Found Love", "Where Have You Been", "Needed Me", "Same Ol' Mistakes", "Diamonds", "FourFiveSeconds", "Love on the Brain"
"Kiss It Better"

Având în vedere problema cu apa insuficientă și greu de obținut în timpul concertului Robbie Williams, organizatorul D&D East Entertainment a anunțat că a luat măsuri pentru a elimina această problemă în 2016. Promoterul va lucra cu o altă firma de catering, care va oferi o garanție în avans. Totodată vor exista voluntari care vor oferi gratis apă persoanelor care vor avea probleme, în paralel cu personalul de pe ambulanțe.

Poze cu Rihanna din debutul turneului ”Anti”:

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  Rihanna în debutul turneului ”Anti”

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

 • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

Albumul ”Anti”, care va fi promovat în cadrul concertului de la București, a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US R&B/Hip Hop Albums și UK R&B Albums, fiind certificat cu platină în Statele Unite. ”Anti” conține 13 piese cu un sound ce se îndepărtează de stilul promovat până acum de artista din Barbados. Noile melodii îmbină muzica soul și R&B cu cea dancehall, intenția artistei fiind de a crea piese cu care să poată rezona pe o perioadă de timp mai îndelungată.

”Am vrut piese care să-mi dea senzația că sunt reale. Nu orice fel de melodii care părea deja ”trecute”. Am realizat că atunci când urc pe scenă nu mai vreau să mai cânt multe dintre piesele mele. Nu mai simt că mă reprezintă”, a declarat Rihanna într-un interviu acordat MTV News.

Primul single extras de pe ”Anti” a fost ”Work”. Melodia a fost declarată la scurtă vreme de la lansare ”World's Hottest Record” în emisiunea prezentată de Annie Mac la BBC Radio 1. Piesa beneficiază de un videoclip explicit, filmat împreună cu Drake și regizat de Director X și Tim Erem.

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziția a 4-a în topul celor mai puternice personalități din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley și Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și 2 Brit Awards.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 14 august 2016

Rihanna

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna este oficial cea mai bogată femeie din muzică, deși nu a mai lansat un album de 5 ani

Rihanna este o femeie de afaceri cu un succes răsunător. Chiar dacă cel mai recent album, "Anti", apărea în 2016, în ultimii 5 ani averea artistei a crescut enorm. E depășită în topul Forbes doar de o cunoscută realizatoare TV.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: Captură YouTube

Rihanna și-a luat o pauză prelungită de la muzică, dar, cu toate acestea, prosperă. Averea artistei crește de la un an la altul, chiar dacă, la prima vedere, cariera ei ar părea că a intrat într-un ușor declin.

În 2016 apărea albumul "Anti", discul venind la 4 ani de la albumul anterior, cea mai lungă pauză luată de artistă până la momentul respectiv, înainte obișnuind să lanseze câte un LP în aproape fiecare an. Riri nu a stat însă, degeaba, din 2016 încoace. A pus bazele brandului de cosmetice Fenty Beauty și ulterior a lansat linia de lenjerie intimă Savage x Fenty, afaceri ce s-au dovedit a fi atât de profitabile încât averea Rihannei a ajuns la 1,7 miliarde de dolari. Creșterea este considerabilă, dacă luăm în seamă faptul că în urmă cu doi ani averea ei era estimată la 600 de milioane de dolari.

Cum a ajuns Rihanna atât de bogată

Riri deține 50% din acțiunile companiei Fenty Beauty, partenerul ei fiind gigantul francez de bunuri de lux LVMH, condus de miliardarul Bernard Arnault. Lansat în septembrie 2017, Fenty Beauty producea 100 de milioane de dolari în doar primele săptămâni de existență pe piață, acest succes datorându-se popularității Rihannei și celor 71 de milioane de urmăritori de pe Instagram, de la momentul respectiv. În prezent, Riri se bucură de o popularitate și mai mare, având 103 milioane de urmăritori pe Instagram și 102 milioane de urmăritori pe Twitter. Nu e de mirare, astfel, că valoarea brandului Fenty este evaluată în prezent la 2,8 miliarde de dolari și că 1,4 miliarde de dolari din averea Rihannei provin din succesul acestei companii.

Cât despre cealaltă parte a averii sale, respectiv 300 de milioane de dolari, aici intră veniturile obținute din muzică și actorie. Chiar dacă în ultimii 5 ani nu a mai lansat niciun album, hiturile ei produc în continuare venituri, iar rolurile ei din filme precum "Valerian and the City of a Thousand Planets" (2017) și "Ocean's 8" (2018) au adus, cu siguranță, niște încasări pe măsura popularității artistei.

În topul Forbes, care a oferit toate aceste informații despre averea Rihannei, artista din Barbados este surclasată doar de Oprah Winfrey. Riri devine astfel, oficial, cea mai de succes femeie din muzică, deși o mare parte din averea ei este o consecință a spiritului ei antreprenorial.

Citește în continuare

Trending