Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

ANUNȚ OFICIAL: Rihanna concertează în România pe 14 august

Rihanna va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016. Evenimentul va avea loc la București, în Piața Constituției, făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului ”Anti”.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna

După multe zvonuri ce au circulat în presă în ultimele săptămâni, concertul Rihannei de la București a fost confirmat oficial în cadrul unei conferințe de presă desfășurate pe 22 martie. Rihanna va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016, în cadrul turneului mondial de promovare a albumului ”Anti”. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției din București, fiind organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Prețuri bilete la primul concert Rihanna în România:

  • Locuri în tribună - 648 lei
  • Categoria Diamond Circle - 572,4 lei
  • Categoria Golden Circle - 464,4 lei
  • Categoria Normal Circle - 151,2 lei

Cumpără bilete online dând click pe evenimentul din agendă. Organizatorii au pus în vânzare și abonamente comune pentru concertul Rihannei și ZUtopia Music Festival (Steve Aoki, Sia etc) - detalii aici.

Rihanna a început turneul ”Anti” pe 12 martie, în Jacksonville. Prima parte a turneului se va încheia în luna mai și va acoperi America de Nord. Partea europeană a turneului va începe cu Amsterdam, pe 17 iunie, urmând a se încheia pe 21 august în UK.

Ce melodii va cânta Rihanna la București

La București, Rihanna va cânta atât piese de pe albumul Anti, dar și hituri mai vechi, a anunțat organizatorul concertului. Fanii vor putea asculta melodii ca: "Umbrella", "Rude Boy", "Four Five Seconds" și "We Found Love".

Setlistul turneului are următoarea structură: "Stay", "Love the Way You Lie (Part II)", "Woo", "Sex with Me", "Birthday Cake", "Numb", "Pour It Up", "Bitch Better Have My Money", "Pose", "Consideration", "Live Your Life" / "All of the Lights" / "Run This Town", "Umbrella", "Desperado", "Man Down", "Rude Boy", "Work", "Take Care", "How Deep Is Your Love" / "We Found Love", "Where Have You Been", "Needed Me", "Same Ol' Mistakes", "Diamonds", "FourFiveSeconds", "Love on the Brain"
"Kiss It Better"

Având în vedere problema cu apa insuficientă și greu de obținut în timpul concertului Robbie Williams, organizatorul D&D East Entertainment a anunțat că a luat măsuri pentru a elimina această problemă în 2016. Promoterul va lucra cu o altă firma de catering, care va oferi o garanție în avans. Totodată vor exista voluntari care vor oferi gratis apă persoanelor care vor avea probleme, în paralel cu personalul de pe ambulanțe.

Poze cu Rihanna din debutul turneului ”Anti”:

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

    Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

  • Rihanna în debutul turneului ”Anti”

Albumul ”Anti”, care va fi promovat în cadrul concertului de la București, a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US R&B/Hip Hop Albums și UK R&B Albums, fiind certificat cu platină în Statele Unite. ”Anti” conține 13 piese cu un sound ce se îndepărtează de stilul promovat până acum de artista din Barbados. Noile melodii îmbină muzica soul și R&B cu cea dancehall, intenția artistei fiind de a crea piese cu care să poată rezona pe o perioadă de timp mai îndelungată.

”Am vrut piese care să-mi dea senzația că sunt reale. Nu orice fel de melodii care părea deja ”trecute”. Am realizat că atunci când urc pe scenă nu mai vreau să mai cânt multe dintre piesele mele. Nu mai simt că mă reprezintă”, a declarat Rihanna într-un interviu acordat MTV News.

Primul single extras de pe ”Anti” a fost ”Work”. Melodia a fost declarată la scurtă vreme de la lansare ”World's Hottest Record” în emisiunea prezentată de Annie Mac la BBC Radio 1. Piesa beneficiază de un videoclip explicit, filmat împreună cu Drake și regizat de Director X și Tim Erem.

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziția a 4-a în topul celor mai puternice personalități din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley și Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și 2 Brit Awards.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 14 august 2016

Rihanna

Loc
Piața Constituției

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending