Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Andra, cea mai iubită artistă româncă de pe Youtube

Andra a atins un nou record, iar videoclipul piesei ”Iubirea schimbă tot” a strâns zece milioane de vizualizări, în doar 20 de zile de la lansare.
Andra - Iubirea Schimbă Tot

Andra - Iubirea Schimbă Tot

Andra bate record după record, iar în 20 de zile de la lansarea piesei "Iubirea schimba tot", aceasta a atins un record greu de doborât: a făcut zece milioane de vizualizări ale videoclipului . Practic, în mai puțin de trei săptămâni, a ajuns, datorită fanilor care i-au ascultat și reascultat piesa, cel mai iubit artist român de pe youtube.

Primul milion de vizualizări a fost atins în mai puțin de 24 de ore de la lansare, reușită prin care Andra și-a bătut propriul record. Pentru că dacă penultima piesă, "Niciodată să nu spui niciodată" a avut nevoie de fix o zi pentru un milion de vizualizări, "Iubirea schimbă tot" a atins acest nivel în mai puțin de o zi.

"E minunat pentru un artist să simtă dragostea fanilor. Pentru mine e un ca un miracol. Acest record așa se traduce pentru mine: înseamnă iubire. Înseamnă ca oamenii iubesc muzica mea, iar asta mă face pe mine să mă simt extraordinar de recunoscătoare. Recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat acest dar și recunoscatoare oamenilor care își deschid sufletul să se bucure de acest dar. Mulțumesc" a declarat Andra.

"Iubirea schimbă tot" e o piesă creată în studioul Hahaha Production, cu un mesaj special și puternic, în care cei care iubesc muzica Andrei se pot regăsi cu ușurință. Videoclipul e regizat de Alex Ceaușu și susține piesa cu un scenariu original. Clipul, care s-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire și are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc și Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up și Alexandra Drăgan cu partea de hair styling. Personajul principal masculin e interpretat de actorul Aureliu Surulescu, alături de care Andra a mai apărut și în videoclipul "What about us".

Citește mai multe despre Andra
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016 - CLASAMENT

Ovidiu Anton a câștigat Selecția Națională pentru Eurovision 2016 și va reprezenta România la Stockholm în Suedia. Melodia sa rock "Moment of...

Închide