Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Andra, cea mai iubită artistă româncă de pe Youtube

Andra a atins un nou record, iar videoclipul piesei ”Iubirea schimbă tot” a strâns zece milioane de vizualizări, în doar 20 de zile de la lansare.
Andra - Iubirea Schimbă Tot

Andra - Iubirea Schimbă Tot

Andra bate record după record, iar în 20 de zile de la lansarea piesei "Iubirea schimba tot", aceasta a atins un record greu de doborât: a făcut zece milioane de vizualizări ale videoclipului . Practic, în mai puțin de trei săptămâni, a ajuns, datorită fanilor care i-au ascultat și reascultat piesa, cel mai iubit artist român de pe youtube.

Primul milion de vizualizări a fost atins în mai puțin de 24 de ore de la lansare, reușită prin care Andra și-a bătut propriul record. Pentru că dacă penultima piesă, "Niciodată să nu spui niciodată" a avut nevoie de fix o zi pentru un milion de vizualizări, "Iubirea schimbă tot" a atins acest nivel în mai puțin de o zi.

"E minunat pentru un artist să simtă dragostea fanilor. Pentru mine e un ca un miracol. Acest record așa se traduce pentru mine: înseamnă iubire. Înseamnă ca oamenii iubesc muzica mea, iar asta mă face pe mine să mă simt extraordinar de recunoscătoare. Recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat acest dar și recunoscatoare oamenilor care își deschid sufletul să se bucure de acest dar. Mulțumesc" a declarat Andra.

"Iubirea schimbă tot" e o piesă creată în studioul Hahaha Production, cu un mesaj special și puternic, în care cei care iubesc muzica Andrei se pot regăsi cu ușurință. Videoclipul e regizat de Alex Ceaușu și susține piesa cu un scenariu original. Clipul, care s-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire și are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc și Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up și Alexandra Drăgan cu partea de hair styling. Personajul principal masculin e interpretat de actorul Aureliu Surulescu, alături de care Andra a mai apărut și în videoclipul "What about us".

Citește mai multe despre Andra
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016 - CLASAMENT

Ovidiu Anton a câștigat Selecția Națională pentru Eurovision 2016 și va reprezenta România la Stockholm în Suedia. Melodia sa rock "Moment of...

Închide