Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Ana Popovic lansează albumul "Trilogy", un mix de blues, jazz și funk

Ana Popovic, una dintre cele mai apreciate cântărețe de blues ale momentului, lansează un nou album, intitulat “Trilogy”. Artista va concerta în București pe 23 mai, la Sala Mare a Teatrului Național.
Ana Popovic

Ana Popovic

După cum mărturisește cântăreața și chitarista de origine sârbă, ”Trilogy” este cel mai ambițios proiect al ei: un album cu trei volume ce cuprinde 23 de piese în trei stiluri diferite – blues, jazz și funk. Cel mai recent album al Anei Popovic va fi lansat cu numai trei zile înaintea concertului de la București, așa încât iubitorii de jazz și blues din București vor fi primii spectatori care vor putea asculta aceste piese live.

Albumul ”Trilogy” a fost produs de câștigătorii premiului Grammy, Warren Riker și Tom Hambridge, dar și de Delfeayo Marsalis, unul dintre cei mai reputați compozitori, cântăreți la trombon și producători de jazz ai momentului.

Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie, Cody Dickinson, rapperul Al Capone și mulți muzicieni celebri ai momentului au fost invitații speciali ai Anei Popovic pentru albumul ”Trilogy”, pe care cântăreața îl descrie ca ”cea mai mare realizare” a carierei sale de până acum.

”Într-o era în care cei mai mulți sunt sceptici în ce privește prezentul și viitorul industriei muzicale, am vrut ca ”Trilogy” să spună o poveste diferită. Această afacere poate fi distrusă, însă un artist nu. Creativitatea este mai puternică acum ca niciodată, iar muzica reprezintă o celebrare a vieții”, spune Ana Popovic.

Trecerea de la un stil muzical la altul poate părea o misiune dificilă, însă nu și pentru Ana Popovic și trupa sa, care demonstrează cât de natural poți aborda jazz-ul, blues-ul și funk-ul, într-un singur album, atunci când ești îndrăgostit de muzică.

Ana Popovic, numită Jimi Hendrix în varianta feminină, va prezenta o mostră a virtuozității ei în concertul de pe 23 mai de la București, ce va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ana Popovic
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour va cânta din nou în Pompeii, la 45 de ani de la emblematicul concert Pink Floyd

David Gilmour va susține vara aceasta două show-uri în Pompeii, fostul oraș roman în care a fost filmat în urmă...

Închide