Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

All Saints a lansat o piesă nouă, "One Woman Man" - AUDIO

Trupa de fete All Saints, care făcea ravagii în topuri în anii 90, s-a reunit și a înregistrat un nou album. Cel de-al 4-lea disc din cariera grupului se numește ”Red Flag” și este promovat printr-un nou single, intitulat "One Woman Man".

Publicat

pe

All Saints
All Saints

Anul 2016 le readuce împreună pe fetele din All Saints. Mai mature și mai încrezătoare, Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton au înregistrat cel de-al 4-lea album din carieră, ”Red Flag”, pe cont propriu, la un deceniu distanță de materialul anterior, ”Studio 1”.

”Cu siguranță simțim muzica altfel acum. Am ajuns într-o zonă de confort în ce privește sound-ul. Cred că avem mai multă încredere în noi acum, decât aveam înainte. Am făcut acest abum pe cont propriu: înainte exista mereu o a doua sau a treia persoană, cineva care ne ajuta să producem albumul sau ne punea în legătură cu diverse persoane din industrie. De data aceasta, întregul album era aproape gata, așa că am început să căutăm sponsori sau o casă de discuri. Să fii pe cont propriu e puțin intimidant, pentru că indiferent ce se întâmplă, tu ești responsabil”, a declarat Melanie într-un interviu acordat publicației The Guardian.

Natalie Appleton crede că nu se putea întâmpla ca această reunire să aibă loc într-un moment mai potrivit decât acesta.

”Nu ne-am propus să facem asta cu orice preț. S-a întâmplat natural, într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Mi-a fost dor să-mi petrec timpul cu fetele. Mă simt fericită când sunt cu ele”, a mărturisit Natalie.

De pe albumul ”Red Flag” a fost extras single-ul "One Strike", pentru care s-a filmat și un videoclip. Cea de-a doua piesă dezvăluită de pe disc se numește "One Woman Man" și poate fi descărcată gratuit de pe iTunes la fiecare precomandă a albumului.

All Saints - "One Woman Man" - AUDIO

Albumul ”Red Flag” conține 12 piese, compuse de All Saints și produse în colaborare cu K-Gee, Fred Ball, Hutch, James Draper, The Invisible Men, The Rural Utters. Discul va fi lansat pe 8 aprilie 2016.

Tracklist ”Red Flag” - All Saints:

  1. "One Strike"
  2. "One Woman Man"
  3. "Make U Love Me"
  4. "Summer Rain"
  5. "This Is a War"
  6. "Who Hurt Who"
  7. "Puppet on a String"
  8. "Fear"
  9. "Ratchet Behaviour"
  10. "Red Flag"
  11. "Tribal"
  12. "Pieces"
Comentează

Trending