Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Alexandra Uşurelu lansează videoclipul "Suflet, rămâi pur" - TEASER

Alexandra Uşurelu va lansa pe 8 martie un nou single, intitulat "Suflet, rămâi pur". Pentru această melodie a fost filmat și un videoclip, ce va fi prezentat în premieră în cadrul unui concert în Biutiful. Un teaser al clipului poate fi urmărit în articol.
Alexandra Ușurelu - Suflet, rămâi pur (poză de la filmarea videoclipului)

Alexandra Ușurelu - Suflet, rămâi pur (poză de la filmarea videoclipului)

După două turnee de succes din ţară, “#PUR” şi “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti”, Alexandra Uşurelu continuă seria spectacolelor sale, printr-un concert la Biutiful, în București, pe 8 martie.

Artista va susţine un show alături de band-ul său, Muse Quartet, şi Cristina Răducan la flaut, unde va prezenta publicului videoclipul celui mai nou cântec al ei, “Suflet, rămâi pur”. Aceasta este prima melodie de pe cel de-al doilea album, la care Alexandra Uşurelu lucrează în prezent.

“Am avut aproape 300 de concerte în ultimii 3 ani jumătate. Aştept concertul de pe 8 martie ca şi cum ar fi primul. "Suflet, rămâi pur şi te-mprăştie împrejur" este acea "reţetă" pe care eu n-am uitat-o şi o aplic încă de la primul meu concert, şi este totodată numele cântecului pe care îl voi lansa pe 8”, mărturiseşte artista.

Până la apariţia oficială a clipului “Suflet, rămâi pur”, Alexandra Uşurelu ne prezintă o frântură din materialul video, filmat ”pe sub praf și nori de fum”, după cum completează cântăreaţa.

TEASER VIDEOCLIP: Alexandra Uşurelu - “Suflet, rămâi pur”

Primul album al Alexandrei Ușurelu, “La capătul lumii”, este unul dintre cele mai bine vândute materiale românești lansate în mod independent. Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii trei ani jumătate și peste 10.000 de discuri vândute, Alexandra a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai îndrăgite artiste din zona underground.

Alexandra Ușurelu a început deja să lucreze la cel de-al doilea album, astfel încât va lua o mică pauză de la concerte până în toamnă. Până atunci, însă, fanii o pot asculta pe 8 martie la Biutiful din București.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandra Ușurelu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters implicat în producția „Another Brick in the Wall: The Opera”

O operă bazată pe albumul „The Wall” din 1979 al celor de la Pink Floyd, având o colaborare dintre Opera...

Închide