Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alexandra Uşurelu lansează videoclipul "Suflet, rămâi pur" - TEASER

Alexandra Uşurelu va lansa pe 8 martie un nou single, intitulat "Suflet, rămâi pur". Pentru această melodie a fost filmat și un videoclip, ce va fi prezentat în premieră în cadrul unui concert în Biutiful. Un teaser al clipului poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Alexandra Ușurelu - Suflet, rămâi pur (poză de la filmarea videoclipului)
Alexandra Ușurelu - Suflet, rămâi pur (poză de la filmarea videoclipului)

După două turnee de succes din ţară, “#PUR” şi “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti”, Alexandra Uşurelu continuă seria spectacolelor sale, printr-un concert la Biutiful, în București, pe 8 martie.

Artista va susţine un show alături de band-ul său, Muse Quartet, şi Cristina Răducan la flaut, unde va prezenta publicului videoclipul celui mai nou cântec al ei, “Suflet, rămâi pur”. Aceasta este prima melodie de pe cel de-al doilea album, la care Alexandra Uşurelu lucrează în prezent.

“Am avut aproape 300 de concerte în ultimii 3 ani jumătate. Aştept concertul de pe 8 martie ca şi cum ar fi primul. "Suflet, rămâi pur şi te-mprăştie împrejur" este acea "reţetă" pe care eu n-am uitat-o şi o aplic încă de la primul meu concert, şi este totodată numele cântecului pe care îl voi lansa pe 8”, mărturiseşte artista.

Până la apariţia oficială a clipului “Suflet, rămâi pur”, Alexandra Uşurelu ne prezintă o frântură din materialul video, filmat ”pe sub praf și nori de fum”, după cum completează cântăreaţa.

TEASER VIDEOCLIP: Alexandra Uşurelu - “Suflet, rămâi pur”

Primul album al Alexandrei Ușurelu, “La capătul lumii”, este unul dintre cele mai bine vândute materiale românești lansate în mod independent. Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii trei ani jumătate și peste 10.000 de discuri vândute, Alexandra a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai îndrăgite artiste din zona underground.

Alexandra Ușurelu a început deja să lucreze la cel de-al doilea album, astfel încât va lua o mică pauză de la concerte până în toamnă. Până atunci, însă, fanii o pot asculta pe 8 martie la Biutiful din București.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş Alexandra Usurelu Concert Biutiful 2016
Concerte marți, 8 martie 2016

Alexandra Uşurelu

Loc
Biutiful by Fratelli

Trending