Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adele a adus un tribut emoționant victimelor atacului terorist din Bruxelles - VIDEO

Aflată în turneul de promovare a albumului ”25”, Adele a cerut ajutorul publicului venit la concertul ei pentru a crea un moment special, în memoria victimelor atacului terorist din Bruxelles. La indicațiile artistei, miile de fani prezenți pe Arena O2 din Londra și-au aprins ecranele telefoanelor, în vreme ce Adele interpreta piesa ”Make You Feel My Love”.

Publicat

pe

Adele
Adele

Adele a dedicat o piesă victimelor atacului terorist din Bruxelles. Cu sprijinul fanilor prezenți la concertul său din Londra, imensa arenă O2 a fost luminată pentru câteva minute doar de miile de telefoane ale celor din public, întreaga sală intrând în starea de emoție creată de vocea lui Adele.

”Aceasta piesă se numește ”Make You Feel My Love” și este pentru Bruxelles”, a spus artista britanică, adăugând ”Suntem cu toții aici pentru același motiv. Sper că ați venit pentru a vă simți bine în compania mea. Eu sunt aici pentru voi, așa că suntem cu toții uniți, deci asta ne face mult mai puternici decât nenorociții ăia (teroriștii).”

Atacul terorist petrecut în Bruxelles pe 22 martie s-a soldat cu 34 de morți și peste 250 de răniți. Cei care au provocat cele 3 explozii din aeroport și de la linia de metrou nu au fost încă identificați.

VIDEO: Adele, tribut emoționant adus victimelor atacului terorist din Bruxelles

În încheierea momentului, Adele a mulțumit publicului.

”Nu am mai fost niciodată atât de emoționată într-un concert de-al meu. A fost atât de frumos. Vă mulțumesc mult că ați participat la acest moment.”

Adele a fost confirmată recent în lineup-ul festivalului Glastonbury, care se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Adele va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne's ELO  și Jess Glynne. Conform tradiției, cele mai multe trupe sunt anunțate după epuizarea ultimelor bilete puse în vânzare.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending