Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Adele a adus un tribut emoționant victimelor atacului terorist din Bruxelles - VIDEO

Aflată în turneul de promovare a albumului ”25”, Adele a cerut ajutorul publicului venit la concertul ei pentru a crea un moment special, în memoria victimelor atacului terorist din Bruxelles. La indicațiile artistei, miile de fani prezenți pe Arena O2 din Londra și-au aprins ecranele telefoanelor, în vreme ce Adele interpreta piesa ”Make You Feel My Love”.
Adele

Adele

Adele a dedicat o piesă victimelor atacului terorist din Bruxelles. Cu sprijinul fanilor prezenți la concertul său din Londra, imensa arenă O2 a fost luminată pentru câteva minute doar de miile de telefoane ale celor din public, întreaga sală intrând în starea de emoție creată de vocea lui Adele.

”Aceasta piesă se numește ”Make You Feel My Love” și este pentru Bruxelles”, a spus artista britanică, adăugând ”Suntem cu toții aici pentru același motiv. Sper că ați venit pentru a vă simți bine în compania mea. Eu sunt aici pentru voi, așa că suntem cu toții uniți, deci asta ne face mult mai puternici decât nenorociții ăia (teroriștii).”

Atacul terorist petrecut în Bruxelles pe 22 martie s-a soldat cu 34 de morți și peste 250 de răniți. Cei care au provocat cele 3 explozii din aeroport și de la linia de metrou nu au fost încă identificați.

VIDEO: Adele, tribut emoționant adus victimelor atacului terorist din Bruxelles

În încheierea momentului, Adele a mulțumit publicului.

”Nu am mai fost niciodată atât de emoționată într-un concert de-al meu. A fost atât de frumos. Vă mulțumesc mult că ați participat la acest moment.”

Adele a fost confirmată recent în lineup-ul festivalului Glastonbury, care se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Adele va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne's ELO  și Jess Glynne. Conform tradiției, cele mai multe trupe sunt anunțate după epuizarea ultimelor bilete puse în vânzare.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flavius și Lora lansează piesa ”Prin mulțime” - AUDIO

Flavius a colaborat cu Lora pentru noul single ”Prin mulțime”. Ascultă piesa în articol.

Închide