Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Adele este headliner la Glastonbury, alături de Muse și Coldplay

Adele este cel de-al 3-lea și ultimul headliner confirmat anul acesta la festivalul Glastonbury. Artista britanică va încheia seara de sâmbătă, 25 iunie, ceilalți doi headlineri programați pentru 24 și 26 iunie fiind Muse, respectiv Coldplay.
Adele pe coperta revistei Time

Adele pe coperta revistei Time │ FOTO: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine

După multe zvonuri privind un posibil concert Adele la Glastonbury, informația a devenit în cele din urmă oficială. Vestea a fost confirmată chiar de artista britanică în timpul unui concert susținut recent în Londra, pe Arena O2.

"Cine merge la Glastonbury anul acesta? Ne vedem acolo. Eu voi fi acolo. Voi fi headliner sâmbătă. A trebuit să țin secretul ăsta ani de zile!", le-a spus Adele fanilor prezenți la concert.

La scurtă vreme de la acest anunț, a venit și cea de-a doua confirmare, din partea organizatorilor.

"Ne simțim onorați să o avem pe minunata Adele ca headliner sâmbătă seara la Pyramid Stage!", a scris pe Twitter organizatoarea festivalului și fiica fondatorului Glastonbury, Emily Eavis.

Înainte ca vestea să devină oficială, Emily Eavis povestise într-un interviu cât de mult și-o dorește pe Adele în lineup, alimentând zvonurile deja existente.

"Noi (organizatorii Glastonbury) o iubim pe Adele. Este o artistă incredibilă, sinceră, cu simțul umorului și cu picioarele pe pământ, motive pentru care o și iubesc fanii atât de mult...ar fi grozav să o avem în lineup."

Festivalul Glastonbury se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Adele va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne's ELO  și Jess Glynne. Conform tradiției, cele mai multe trupe sunt anunțate după epuizarea ultimelor bilete puse în vânzare.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who. Abonamentele pentru cele 5 zile de festival s-au vândut la prețul de 225 de lire (aproape 13 milioane de ei). Anul acesta, abonamentele costă 228 de lire.

Citește mai multe despre AdeleColdplayMuse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie a lansat o piesă nouă, "Luna și noi" (feat. Blue Noise) - AUDIO

Vița de Vie a lansat "Luna și noi", cel de-al doilea single de pe următorul album al formației. Piese va...

Închide