Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Adele este headliner la Glastonbury, alături de Muse și Coldplay

Adele este cel de-al 3-lea și ultimul headliner confirmat anul acesta la festivalul Glastonbury. Artista britanică va încheia seara de sâmbătă, 25 iunie, ceilalți doi headlineri programați pentru 24 și 26 iunie fiind Muse, respectiv Coldplay.
Adele pe coperta revistei Time

Adele pe coperta revistei Time │ FOTO: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine

După multe zvonuri privind un posibil concert Adele la Glastonbury, informația a devenit în cele din urmă oficială. Vestea a fost confirmată chiar de artista britanică în timpul unui concert susținut recent în Londra, pe Arena O2.

"Cine merge la Glastonbury anul acesta? Ne vedem acolo. Eu voi fi acolo. Voi fi headliner sâmbătă. A trebuit să țin secretul ăsta ani de zile!", le-a spus Adele fanilor prezenți la concert.

La scurtă vreme de la acest anunț, a venit și cea de-a doua confirmare, din partea organizatorilor.

"Ne simțim onorați să o avem pe minunata Adele ca headliner sâmbătă seara la Pyramid Stage!", a scris pe Twitter organizatoarea festivalului și fiica fondatorului Glastonbury, Emily Eavis.

Înainte ca vestea să devină oficială, Emily Eavis povestise într-un interviu cât de mult și-o dorește pe Adele în lineup, alimentând zvonurile deja existente.

"Noi (organizatorii Glastonbury) o iubim pe Adele. Este o artistă incredibilă, sinceră, cu simțul umorului și cu picioarele pe pământ, motive pentru care o și iubesc fanii atât de mult...ar fi grozav să o avem în lineup."

Festivalul Glastonbury se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Adele va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne's ELO  și Jess Glynne. Conform tradiției, cele mai multe trupe sunt anunțate după epuizarea ultimelor bilete puse în vânzare.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who. Abonamentele pentru cele 5 zile de festival s-au vândut la prețul de 225 de lire (aproape 13 milioane de ei). Anul acesta, abonamentele costă 228 de lire.

Citește mai multe despre AdeleColdplayMuse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie a lansat o piesă nouă, "Luna și noi" (feat. Blue Noise) - AUDIO

Vița de Vie a lansat "Luna și noi", cel de-al doilea single de pe următorul album al formației. Piese va...

Închide