Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

ADDA - "BalAdda de 8 Martie" - LIVE VIDEO

Adda a lansat o piesă nouă, pe care o dedică tuturor femeilor. Melodia se numește "BalAdda de 8 Martie" și este acompaniată de un clip ce o surprinde pe artistă cântând piesa live, la pian.

Publicat

pe

Adda - ”BalAdda de 8 Martie”
Adda - ”BalAdda de 8 Martie”

”Mă gândeam la ce își doresc femeile cu adevărat de la bărbați. Și mi-am dat seama că dorințele noastre cele mai adânci sunt simple și pure: îmbrățișări, să fie alături de noi și să ne asculte când avem nevoie. Dar cel mai mult... să ne arate că ne iubesc! Că noi oricum îi iubim și îi iertăm.” – ADDA

Cu aceast acest single, "BalAdda de 8 Martie", Adda începe o serie noua de videoclipuri, filmate simplu, in intimitatea casei ei, la pian. Primul din aceasta serie de uploaduri este filmat de iRonic.

”Uneori, simplu e cel mai frumos, e ca o întoarcere la origini. Și cum nouă, femeilor, ne place să complicăm mereu lucrurile, am decis să filmez această melodie direct cu telefonul. Mesajul e simplu și curat, așa că BalAdda mea de 8 martie, are un vizual pe măsură: curat și sensibil.” – ADDA

ADDA - "BalAdda de 8 Martie" - LIVE VIDEO

În 2015, ADDA lansa primul serial muzical din România, "Stările ADDEI" – un proiect inedit ce conține o serie de 7 piese cu 7 mini-clipuri. Proiectul a continuat cu versiunea integrală a piesei "Dragă inimă", aleasă de fanii ei drept nou single.

Dragă Inimă” este a doua coproducție Cat Music și BalADDA Records – casa de producție a ADDEI. Muzica este compusă de cADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut 'Yogi' Vasilache, Serban Cazan, versurile sunt scrise de ADDA, Liviu Teodorescu și Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este realizat de Mădălin Roșioru.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

ADDA a lansat un "serialo-vlog": "O să aflați cine sunt eu de fapt, cu bune, cu rele, pentru că nu mă ascund"

Adda se alătură breslei vloggerilor și lansează "O Chestie Online Cu ADDA". Fără a pune o etichetă concretă pe noul ei proiect, artista anunță că prin intermediul acestui "serialo-vlog" publicul va avea ocazia de a o cunoaște cu adevărat, fanii urmând să afle detalii la cald despre viitoarele piese și videoclipuri. În primul episod, Adda a dezvăluit titlul noului ei album, ce va fi lansat anul acesta.

Publicat

pe

Adda în primul episod al vlogului ”O chestie online cu Adda”
Adda în primul episod al vlogului ”O chestie online cu Adda” │ FOTO: Captură YouTube

Adda își va ține fanii la curent cu ultimele noutăți prin intermediul unui vlog. "O Chestie Online Cu ADDA" va fi modalitatea prin care artista va dezvălui detalii despre viitoarele proiecte, publicul având oportunitatea de a o vedea în ipostaze noi: la studio, pe platoul de filmări, alături de oamenii cu care lucrează, dar se și distrează.

"O să vedeți absolut toate lucrurile din spatele artistului și omului Adda"

"O să mă cunoașteți mult mai bine, o să aflați cine sunt eu de fapt, cu bune, cu rele, pentru că nu mă ascund. O să vedeți cum lucrez, o să vedeți cu cine lucrez, o să vedeți cum se fac piesele, cum se fac clipurile, care este munca din spate, care este procesul de creație. Cum se compune, cum se trag voci, cum se face un scenariu de clip, cum se filmează un clip. O să vedeți absolut toate lucrurile din spatele artistului și omului Adda.

Știu că suntem pe online, știu că vreți să vă distrați, știu că vreți să vă relaxați, și cred că lucrurile astea vî atrag cel mai tare, însă îmi propun ca acest "serialo-vlog", ce-o fi, să aibă și un caracter educativ pentru oamenii care-și doresc să facă muzică, pentru oamenii care vor să învețe ceva din ceea ce noi o să arătăm prin aceste materiale.

Tot ce fac eu acum prin acest serialo-vlog este o provocare pentru mine, pentru că nu m-am arătat așa niciodată, este prima oară când fac asta, și, în plus, îmi propun să ies complet din zona mea de confort", a detaliat Adda.

Adda anunță că în 2021 va lansa albumul "Fata din diamant"

În primul episod al vlogului, Adda anunță că anul acesta va lansa albumul "Fata din diamant".

"Cea mai importantă informație din acest prim episod este că anul acesta voi lansa un nou album. Se numește "Fata din diamant". Sunt scenaristul în acest album și am luat-o pe ea, pe Fata din diamant, așa o cheamă, și am plimbat-o prin foarte multe situații: relații, nebunii, despărțiri, împăcări. E tare, îmi place ce fac la nebunie", a spus artista.

Adda a dezvăluit și titlurile primelor două piese de pe acest material: "Tramvaiul 23" și "Tramvaiul sfârșitului", melodii ce fac parte din aceeași poveste. Artista a inclus și câteva imagini de la filmările videoclipurilor regizate de Alex Ceaușu.

"Abia aștept să le lansez și abia aștept să vedeți clipurile, pentru că a fost foarte tare la filmări"

Mai jos puteți urmări primele două episoade din vlogul Addei.

VIDEO: O chestie Online cu ADDA - episoadele 1 și 2

Citește în continuare

Trending