Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

ADDA - "BalAdda de 8 Martie" - LIVE VIDEO

Adda a lansat o piesă nouă, pe care o dedică tuturor femeilor. Melodia se numește "BalAdda de 8 Martie" și este acompaniată de un clip ce o surprinde pe artistă cântând piesa live, la pian.
Adda - ”BalAdda de 8 Martie”

Adda

”Mă gândeam la ce își doresc femeile cu adevărat de la bărbați. Și mi-am dat seama că dorințele noastre cele mai adânci sunt simple și pure: îmbrățișări, să fie alături de noi și să ne asculte când avem nevoie. Dar cel mai mult... să ne arate că ne iubesc! Că noi oricum îi iubim și îi iertăm.” – ADDA

Cu aceast acest single, "BalAdda de 8 Martie", Adda începe o serie noua de videoclipuri, filmate simplu, in intimitatea casei ei, la pian. Primul din aceasta serie de uploaduri este filmat de iRonic.

”Uneori, simplu e cel mai frumos, e ca o întoarcere la origini. Și cum nouă, femeilor, ne place să complicăm mereu lucrurile, am decis să filmez această melodie direct cu telefonul. Mesajul e simplu și curat, așa că BalAdda mea de 8 martie, are un vizual pe măsură: curat și sensibil.” – ADDA

ADDA - "BalAdda de 8 Martie" - LIVE VIDEO

În 2015, ADDA lansa primul serial muzical din România, "Stările ADDEI" – un proiect inedit ce conține o serie de 7 piese cu 7 mini-clipuri. Proiectul a continuat cu versiunea integrală a piesei "Dragă inimă", aleasă de fanii ei drept nou single.

Dragă Inimă” este a doua coproducție Cat Music și BalADDA Records – casa de producție a ADDEI. Muzica este compusă de cADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut 'Yogi' Vasilache, Serban Cazan, versurile sunt scrise de ADDA, Liviu Teodorescu și Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este realizat de Mădălin Roșioru.

Citește mai multe despre ADDA
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Johnson în pericol de a suferi o pierdere totală de auz

Vocalistul AC/DC, Brian Johnson, a fost sfătuit de doctori să nu mai cânte în turneul care este în desfășurare datorită...

Închide