Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adam Levine va deveni tătic pentru prima oară

Adam Levine și Behati Prinsloo vor deveni părinți, iar solistul a dorit să facă anunțul indirect, postând o fotografie sugestivă pe contul de instagram al trupei Maroon 5.

Publicat

pe

Adam Levine & Behati Prinsloo
Adam Levine & Behati Prinsloo

Adam Levine și soția sa, fotomodelul Victoria's Secret - Behati Prinsloo, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi s-au logodit în 2013, iar în vara următoare, cuplul s-a căsătorit în Los Cabos, Mexico. Atât Behati, cât și Adam și-au manifestat de mai multe ori dorința de a avea un copil, făcând diverse declarații în presă de-a lungul timpului.

„Vreau să am 100 de copii! Îmi doresc mai mulți copii decât ar considera societatea că ar fi responsabil” a declarat Adam Levine.

Adam a postat zilele trecute pe contul de Instagram al trupei Maroon 5, o fotografie cu babețici personalizate cu numele formației. Acest lucru a fost considerat încă un indiciu al faptului că artistul va deveni tată în curând. Surse apropiate familiei celor doi au declarat că sarcina lui Behati ar avea deja 3 sau 4 luni, așa că în vară aceasta va fi mamă.

Comentează

Trending