Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adam Lambert a lansat piesa „Welcome to the Show” - AUDIO

Adam Lambert a lansat un nou single, intitulat „Welcome to the Show” și este o colaborare cu artista suedeza Laleh. Vă invităm să ascultați piesa în articolul de mai jos.

Publicat

pe

„Welcome to the Show” este cel mai nou single al artistului american Adam Lambert. Acesta este o colaborare cu suedeza Laleh și produs de Max Martin, la fel ca și ultimul album al artistului, „The Original High”. Piesa a fost înregistrată într-un studio din New York, Adam aflându-se în plin turneu de promovare al albumului și își va avea debutul live în timpul emisiunii care l-a consacrat ca artist, American Idol. Laleh a mai produs sau scris și pentru alți artiști, cum ar fi Demi Lovato pentru „Stone Cold” sau Ellie Goulding pentru „Lost and Found”.

„Mi-am dorit să-mi surprind fanii cu un imn de primăvară nou și înălțător. I-am cerut ajutorul lui Max Martin și el m-a asociat cu doi compozitori și producători foarte buni; Ali Payami, care a lucrat cu mine pentru Ghost Town și artista suedeză Laleh care poate fi ascultată, de asemenea pe varianta de studio a piesei. Cred că acest cântec va da putere oamenilor de a fi exact ce își doresc.”, declară Adam.

Adam Lambert va veni și în România în cadrul unui concert alături de legendara trupă Queen, care va avea loc pe 21 iunie în Piața Constituției.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 21 iunie 2016

QUEEN + Adam Lambert

Loc
Piața Constituției

Trending