Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Abonamente la prețuri reduse pentru Spellground Festival la început de primăvară

Abonamentele pentru Spellground Festival vor avea prețuri speciale până pe 12 aprilie. Organizatorii anunță, de asemenea, concursul Miss Spring, ce se va desfășura pe pagina de Facebook a evenimentului.

Publicat

pe

Spellground Festival
Spellground Festival

Spellground Festival înlocuiește clasicul mărțișor cu pachete de abonamente la prețuri speciale, anunțând cu acest prilej un concurs inspirat de venirea primăverii: Miss Spring.

  • Pachetul în ediție limitată Celebrate Spring. Sărbătorește primăvara cu Apă, Pământ, Soare, Aer și Vibe bun. 2 abonamente la un preț special de 410 lei (în loc de 510 lei) până pe 8 martie.
  • Până pe 12 aprilie, prețul unui abonament pentru 3 zile este de doar 255 de lei.
  • Concursul Miss Spring desfășurat pe pagina oficială facebook.com/SpellgroundFestival. Premiu: bicicletă customizată de Atelier Onest.

Spellground Festival ar putea fi rezumat astfel: 3 zile de festival, 72 de ore de live performance, 3 scene, 18 artiști internaționali, 40 de artiști români și foarte multe activități în aer liber.

Englezii de la The Kooks, duo-ul norvegian Röyksopp, blegienii de la Oscar and The Wolf, Amber Run, Soul Clap, Wolf+Lamb, PillowTalk și Nick Monaco sunt doar câteva din numele anunțate până acum pe scena Spellground Festival. În scurt timp, lor li se vor adăuga nume importante ale scenei electro internaționale.

Printre numele românești ce vor urca pe scenă se numără Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizzares, Byron, Grimus, YellLow, We Singing Colors, Loungerie II, The Pixels, K-LU, The Brad Pits, Otherside și mulți alții.

Spellground cucereste un teritoriu neatins și îl pune pe harta turistică: Cetatea Capidava & împrejurimi Aflată la 160 de km distanță de București și 65 de kilometri față de Constanța, locația Spellground se află pe malul Dunării, între Seimeni și Dunarea, la 5 minute de una dintre cele mai importante fortificații romane de la începutul secolului al II-lea, Cetatea Capidava. Peisajul natural, Dunărea, pădurea și peisajul natural fac din Spellground nu doar un festival, ci un decor ideal pentru o mini-vacanță. Localitatea Topalu, aflată în imediata apropiere, adăpostește un muzeu cu 228 de lucrări de artă semnate de cei mai celebri pictori români, printre care Nicolae Grigorescu, Ștefan Luchian, Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Nicolae Dărăscu sau Dumitru Ghiaţă. Lângă ele, sculpturi semnate Oscar Han şi Ion Jalea.

Astfel, Spellground oferă mai mult decat un spatiu muzical, având înclinație culturală și propunând promovarea, dezvoltarea și readucerea atenției spre o zonă cultural-istorica, poate uitată sau chiar necunoscută pentru unii dintre noi.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 12 august 2016

ANULAT - Spellground Festival

Loc
Năvodari
Comentează

Trending