Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Ascultă un fragment din noul single 9.7 RICHTER, "Nu vom ceda" - AUDIO

9.7 RICHTER lansează melodia ”Nu vom ceda”, un prim extras de pe compilația caritabilă ”Împreună Rezistăm”. Un fragment al piesei poate fi ascultat în articol.

9.7 Richter în deschiderea concertului Judas Priest pe 1 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Noul single ”Nu Vom Ceda” este prima piesă în limba română din istoria 9.7 RICHTER. Melodia va fi interpretată live în premieră în cadrul concertului pe care trupa îl va susține pe 2 martie în clubul Fabrica din București. Accesul publicului va fi gratuit și se va face începând cu ora 19:00.

9.7 RICHTER - ”Nu vom ceda” - TEASER AUDIO

Trupa 9.7 RICHTER, adică Cosmin Aioniţă - voce, Adrian "Sinner" Rus - chitară, backing vocals, Lucian "Trigger" Gruia - chitară, Marius Căliman - bass şi Alex "Gomez" Dăscăloiu - tobe este una dintre puţinele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi şi infuenţe atât clasice, cât şi contemporane.

În mai 2010, 9.7 RICHTER lansează "Epicenter", primul EP al formaţiei, catalogat "cel mai solid material (de muzică metal) al anului 2010" de presa de specialitate. În octombrie 2013, în plin proces de producţie a unui nou album de studio, 9.7 RICHTER e invitată să deschidă concertul Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth, ex-Yngwie Malmsteen, Beyond Fear) din Bucureşti. În primăvara anului 2014, filmările pentru primul videoclip sunt întrerupte temporar, la invitaţia Romanian Thrash Metal Club de a cânta pe aceeaşi scenă cu Virus, legenda thrash metal din UK. În iulie 2014 este lansat "Sinner", un prim extras pe single de pe ceea ce urma să fie noul album de studio 9.7 RICHTER, ”Ground Zero”. Discul a fost lansat în octombrie 2014, în cadrul unui concert susținut în clubul bucureștean The Silver Church.

În iulie 2015, formația 9.7 RICHTER a cântat în deschiderea concertului Judas Priest de la Romexpo, București.

Citește mai multe despre 9.7 Richter
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zoli TOTH Project lansează COCOON în finala Eurovision România 2016

La 11 ani de la participarea sa la Eurovision împreună cu trupa Sistem și Luminița Anghel, Zoli TOTH revine pe...

Închide