Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

VIDEO: Live-urile de la Brit Awards 2016: de la Rihanna, la tributul oferit de Lorde lui David Bowie

Gala Brit Awards 2016 a fost însuflețită de prestațiile unor artiști extrem de populari, precum Rihanna, Adele, Coldpday și Justin Bieber. Pe scenă au urcat, de asemenea, The Weeknd, James Bay și Jess Glynne. În programul live-urilor a fost inclus și un moment tribut David Bowie, britanicii alegând-o pe Lorde pentru a livra emoționantul segment.
Rihanna și Lorde, pe scena de la Brit Awards 2016

Rihanna și Lorde, pe scena de la Brit Awards 2016

Dacă la capitolul premii, gala Brit Awards 2016 a fost dominată de Adele, în ce privește impactul prestațiilor live, publicul și-a îndreptat atenția fie spre Rihanna, care a interpretat live în premieră piesa ”Work”, fie spre Lorde, care a oferit, credem noi, cel mai emoționant moment al serii - un tribut pentru regretatul David Bowie. Publicul a savurat, desigur, și live-urile oferite de Adele, Coldplay și Justin Bieber, momentele lor polarizând în special fanii.

Pentru un mare segment de public, momentul Rihannei a fost cel mai așteptat al serii, artista cântând la Brit Awards la doar câteva zile de la comentata retragere de la Grammy 2016. Conform declarațiilor oficiale, transmise prin reprezentantul artistei, Rihanna a fost nevoită să renunțe la show-ul pegătit pentru cea mai prestigioasă gală din industria muzicală din cauza unor grave probleme medicale. Mai exact, conform medicului ce-i prescrisese deja antibiotice, artista suferea de o infecție în zona gâtului, iar un show live i-ar fi putut afecta coardele vocale.

Pentru Grammy, Rihanna pregătise un show inedit, în cadrul căruia ar fi trebuit să interpreteze în premieră piesa "Kiss It Better". Deși nu a avut ocazia de a-l prezenta publicului, programul nu a fost păstrat pentru Brit Awards, artista interpretând pentru britanici cel mai recent single, ”Work”.

Rihanna - Work ft. Drake (Live @BRIT Awards 2016)

Momentul cel mai încărcat de emoție al serii a fost tributul pentru David Bowie, oferit de Lorde și trupa care a cântat mulți ani împreună cu regretatul muzician. Tânăra artistă, considerată de Bowie ”vocea viitorului”, a interpretat în cadrul galei Brit Awards 2016 un cover al piesei ”Life On Mars”. Momentul a fost apreciat atât de publicul prezent la eveniment, cât și de fiul lui David Bowie, Duncan Jones.

”În sfârșit am găsit link-urile către live-urile de la Brits. Pur și simplu...minunat. Mulțumesc”, a scris acesta pe Twitter.

Tot Duncan Jones era cel care, cu câteva zile înainte de Brits, o ironiza pe Lady Gaga pentru tributul ei de la Grammy, considerând-o ”irațională” și ”infatuată” în încercarea ei de a-l portretiza pe David Bowie. Declarația completă este disponibilă aici.

Tribut David Bowie: Discurs Annie Lennox & Gary Oldman / Lorde - Life On Mars (Live @BRIT Awards 2016)

La Brit Awards 2016 au primit ropote de aplauze și Adele, Coldplay și Justin Bieber. Le puteți urmări prestațiile mai jos.

Live-uri Brit Awards 2016:

Adele - When We Were Young (Live @BRIT Awards 2016)

Coldplay - Hymn For The Weekend (Live @BRIT Awards 2016)

Justin Bieber - Love Yourself & Sorry ft. James Bay (Live @BRIT Awards 2016)

The Weeknd - The Hills (Live @BRIT Awards 2016)

James Bay - Hold Back The River (Live @BRIT Awards 2016)

Jess Glynne - Medley (Live @BRIT Awards 2016)

Citește mai multe despre AdeleColdplayJames BayJustin BieberLordeRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele, marea câștigătoare la Brit Awards 2016, acceptă plângând premiul pentru Global Success - VIDEO

Gala Brit Awards 2016 a fost dominată de Adele. Artista britanică a câștigat 4 trofee, inclusiv cel pentru Global Success,...

Închide