Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Ștefan Bănică a lansat piesa "Când nu vezi" - AUDIO

Noul single al lui Ștefan Bănică se numește “Când nu vezi” și este disponibil pe toate platformele digitale. Piesa a fost compusă de artist.

Concert Ștefan Bănică la Sala Palatului 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu muzica și versuri ce poartă semnătura lui Ștefan Bănică, piesa “Când nu vezi” este diferită de melodiile lansate până acum de artist. Noul single are un stil aparte, fiind o piesă de suflet, în care se poate regăsi orice ascultător.

“Atunci când nu esti conștient, când nu ești conectat în mod real la ceea ce ți se întâmplă în viața ta, poți pierde un tren pe care să nu-l mai întâlnești apoi niciodată. Noul meu single - "Când nu vezi" - este o metaforă, în care se regăsește această stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, dacă vreți, și ca o poezie. Sper să vă placă", a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică - "Când nu vezi" - AUDIO

Pe 4 și 5 martie 2016, Ștefan Bănică va cânta acustic sub emblema „Te iubesc, femeie!”. Concertele se vor desfășura la Circ & Variete Globus,  începând cu ora 19:30. Aceste spectacole sunt dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor, fiind așteptați deopotrivă și domnii, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii.

Concertele acustice Ștefan Bănică se vor desfășura pentru cel de-al șaselea an consecutiv. În cadrul acestor show-uri, cântecele de dragoste din repertoriul artistului sunt reinterpretate în variantă acustică, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosferă mai intimă, care să creeze o conexiune între artist și public.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE