Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Ștefan Bănică a lansat piesa "Când nu vezi" - AUDIO

Noul single al lui Ștefan Bănică se numește “Când nu vezi” și este disponibil pe toate platformele digitale. Piesa a fost compusă de artist.

Concert Ștefan Bănică la Sala Palatului 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu muzica și versuri ce poartă semnătura lui Ștefan Bănică, piesa “Când nu vezi” este diferită de melodiile lansate până acum de artist. Noul single are un stil aparte, fiind o piesă de suflet, în care se poate regăsi orice ascultător.

“Atunci când nu esti conștient, când nu ești conectat în mod real la ceea ce ți se întâmplă în viața ta, poți pierde un tren pe care să nu-l mai întâlnești apoi niciodată. Noul meu single - "Când nu vezi" - este o metaforă, în care se regăsește această stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, dacă vreți, și ca o poezie. Sper să vă placă", a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică - "Când nu vezi" - AUDIO

Pe 4 și 5 martie 2016, Ștefan Bănică va cânta acustic sub emblema „Te iubesc, femeie!”. Concertele se vor desfășura la Circ & Variete Globus,  începând cu ora 19:30. Aceste spectacole sunt dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor, fiind așteptați deopotrivă și domnii, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii.

Concertele acustice Ștefan Bănică se vor desfășura pentru cel de-al șaselea an consecutiv. În cadrul acestor show-uri, cântecele de dragoste din repertoriul artistului sunt reinterpretate în variantă acustică, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosferă mai intimă, care să creeze o conexiune între artist și public.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joshua Redman a primit 3 nominalizări la Echo Jazz Awards 2016

Joshua Redman, saxofonistul american care va concerta anul acesta pentru prima dată în România, a primit 3 nominalizări la Echo...

Închide