Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ștefan Bănică a lansat piesa "Când nu vezi" - AUDIO

Noul single al lui Ștefan Bănică se numește “Când nu vezi” și este disponibil pe toate platformele digitale. Piesa a fost compusă de artist.

Publicat

pe

Concert Ștefan Bănică la Sala Palatului 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu muzica și versuri ce poartă semnătura lui Ștefan Bănică, piesa “Când nu vezi” este diferită de melodiile lansate până acum de artist. Noul single are un stil aparte, fiind o piesă de suflet, în care se poate regăsi orice ascultător.

“Atunci când nu esti conștient, când nu ești conectat în mod real la ceea ce ți se întâmplă în viața ta, poți pierde un tren pe care să nu-l mai întâlnești apoi niciodată. Noul meu single - "Când nu vezi" - este o metaforă, în care se regăsește această stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, dacă vreți, și ca o poezie. Sper să vă placă", a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică - "Când nu vezi" - AUDIO

Pe 4 și 5 martie 2016, Ștefan Bănică va cânta acustic sub emblema „Te iubesc, femeie!”. Concertele se vor desfășura la Circ & Variete Globus,  începând cu ora 19:30. Aceste spectacole sunt dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor, fiind așteptați deopotrivă și domnii, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii.

Concertele acustice Ștefan Bănică se vor desfășura pentru cel de-al șaselea an consecutiv. În cadrul acestor show-uri, cântecele de dragoste din repertoriul artistului sunt reinterpretate în variantă acustică, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosferă mai intimă, care să creeze o conexiune între artist și public.

Trending