Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ștefan Bănică a lansat piesa "Când nu vezi" - AUDIO

Noul single al lui Ștefan Bănică se numește “Când nu vezi” și este disponibil pe toate platformele digitale. Piesa a fost compusă de artist.

Concert Ștefan Bănică la Sala Palatului 2015 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Cu muzica și versuri ce poartă semnătura lui Ștefan Bănică, piesa “Când nu vezi” este diferită de melodiile lansate până acum de artist. Noul single are un stil aparte, fiind o piesă de suflet, în care se poate regăsi orice ascultător.

“Atunci când nu esti conștient, când nu ești conectat în mod real la ceea ce ți se întâmplă în viața ta, poți pierde un tren pe care să nu-l mai întâlnești apoi niciodată. Noul meu single - "Când nu vezi" - este o metaforă, în care se regăsește această stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, dacă vreți, și ca o poezie. Sper să vă placă", a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică - "Când nu vezi" - AUDIO

Pe 4 și 5 martie 2016, Ștefan Bănică va cânta acustic sub emblema „Te iubesc, femeie!”. Concertele se vor desfășura la Circ & Variete Globus,  începând cu ora 19:30. Aceste spectacole sunt dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor, fiind așteptați deopotrivă și domnii, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii.

Concertele acustice Ștefan Bănică se vor desfășura pentru cel de-al șaselea an consecutiv. În cadrul acestor show-uri, cântecele de dragoste din repertoriul artistului sunt reinterpretate în variantă acustică, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosferă mai intimă, care să creeze o conexiune între artist și public.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joshua Redman a primit 3 nominalizări la Echo Jazz Awards 2016

Joshua Redman, saxofonistul american care va concerta anul acesta pentru prima dată în România, a primit 3 nominalizări la Echo...

Închide