Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Feli, Nicoleta Nucă şi Liviu Teodorescu vor participa la "Te cunosc de undeva"

În sezonul nouă al emisiunii "Te cunosc de undeva" vor participa artişti noi precum Feli, Liviu Teodorescu şi Anca Ţurcaşiu, dar şi veterani ai concursului, cum ar fi George.

Publicat

pe

Nicoleta Nucă şi Liviu Teodorescu
Nicoleta Nucă şi Liviu Teodorescu

Sezonul cu numărul nouă al emisiunii "Te cunosc de undeva" va începe pe 13 februarie, iar pe scena concursului vor urca vedete precum Feli, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Paula Chirilă, Theo Rose, Anca Țurcașiu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir.

Juriul va rămâne acelaşi, fiind format din Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Şi în noul sezon vom avea parte de duete, deoarece Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu vor concura împreună.

În schimb George este un veteran al emisiunii, acesta fiind cel de-al patrulea sezon în care participă. Artistul a afirmat că Jorge a fost cel care a cucerit publicul ediţiilor anterioare, iar de data aceasta este nerăbdător ca lumea să-l vadă în acţiune pe George.

Florin Ristei, câştigătorul sezonului trecut, va reveni la "Te cunosc de undeva", însă în calitate de invitat special, alături de trupa sa FreeStay. Acesta va interpreta melodii vechi ale marilor artiştilor români, iar pe scenă va mai urca împreună cu el, un concurent sau un invitat surpriză.

Florin Ristei la "Te cunosc de undeva" (sezonul opt)

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Nick Casciaro a câștigat marele trofeu X Factor 2021

Nick Casciaro, finalistul Loredanei în cel de-al zecelea sezon X Factor, a câștigat marele trofeu al emisiunii și premiul de 50.000 de euro. Urmărește momentele muzicale susținute de Nick Casciaro în marea finală a show-ului de la Antena 1.

Publicat

pe

Nick Casciaro în finala X Factor 2021
Nick Casciaro în finala X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Marea finală de la X Factor 2021 a avut loc pe 23 decembrie. Cei patru mentori, Ștefan, Loredana, Delia și Florin au creat momente de excepție alături de finaliștii lor: Andrei Duțu, Nick Casciaro, Jomajii și Bryana Holingher. Însă doar unul a câștigat marele trofeu, iar acela a fost Nick Casciaro. Decizia a stat doar în mâinile publicului, iar pentru a-și susține favoritul, telespectatorii au trimis un sms cu numele acestuia.

Istoria lui Nick Casciaro la X Factor 2021:

Nick a venit din Italia să cucerească publicul român cu vocea sa. La audiții a cântat piesa "Leave a Light On" și a mers direct în Bootcamp cu 4 DA. Aici, concurentul a adus pe scena X Factor 2021 un moment de excepție interpretând "Don't You Worry Child" de la Swedish House Mafia ft. John Martin.

A urmat etapa Duelurilor unde vocea puternică și gravă a fost pusă în evidență de melodia "Unchained Melody", interpretată ireproșabil. Nick a creat o atmosferă emoționantă și candidă, ce a cucerit audiența. Momentul său din semifinală, când a cântat "Hallelujah" a convins-o pe Loredana să meargă cu el în marea finală X Factor 2021.

Nick Casciaro în finala X Factor 2021:

În finala X Factor 2021, Nick Casciaro a susținut trei momente muzicale: unul cu un invitat special, unul alături de mentorul său (Loredana) și un moment solo.

Primul moment muzical al concurentului a fost alături de un invitat special. În cazul lui Nick, a fost vorba de doi artiști pasionați de muzică - Andrei Calancea, fostul coleg din grupa Loredanei și de Dinu Iancu Sălăjanu. Cei trei au interpretat "Ciobănaș cu 300 de oi". Apoi Dinu Iancu-Sălăjanu l-a provocat pe Nick să cânte și o melodie în italiană - "Funiculì, funiculà".

"Cred că niciunul nu ne-am fi gândit la această piesă. Surprinzător! A sunat foarte bine în formula asta!", a spus Delia.

Nick a susținut un nou moment acompaniat de un artist, de data aceasta fiind vorba despre nimeni alta decât Loredana. Cei doi nu doar că au cântat piesa "Dirty Dancing", dar au și dansat, oferind un număr complet.

"A fost cel mai dulce moment ever. N-ai cum să nu te topești", a spus Delia.

Nick a încheiat călătoria X Factor 2021 cu melodia "Who Wants To Live Forever". Concurentul a demonstrat până în ultima clipă că deține forță, dar și vulnerabilitate, putere, dar și emoție.

"Eu încă tremur. Mi-e puțin greu să vorbesc pentru că am simțit ca o rugăciune acest cântec", a spus Loredana.

Ce piese au cântat ceilalți 3 finaliști X Factor 2021:

Andrei Duțu

  • "My Love Is Your Love" - ft. Lora
  • "Nu trece zi" - ft. Ștefan Bănică
  • "Say Something" - solo

Jomajii

  • "Dirty Diana" - ft. Zanni
  • "Beggin" + "Da, Mamă" - ft. Delia
  • "The Winner Takes It All" - solo

Bryana Holingher

  • "Don't Let The Sun Go Down On Me" - ft. Super 4 și Alin Teodorescu (FreeStay)
  • "One Sweet Day" - ft. Florin Ristei
  • "Talking To The Moon" - solo
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021 se apropie de sfârșit; când are loc finala celui de-al zecelea sezon

X Factor pregătește ultimele momente muzicale ale celui de-al zecelea sezon. Săptămână de săptămână, telespectatorii au putut viziona concurenți care mai de care mai talentați, ce au demonstrat că au factorul X și merită să câștige marele premiu. Acum, nu ne mai desparte decât o singură ediție până la aflarea câștigătorului.

Publicat

pe

Mentori X Factor 2021
Mentori X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au selectat, eliminat și antrenat o mulțime de concurenți de-a lungul celui de-al zecelea sezon X Factor. În cele din urmă, cei patru au ales cei mai buni concurenți alături de care au intrat în cursa pentru marele premiu. Marea finală va avea loc joi, 23 decembrie, de la ora 22:15.

Cum se va desfășura finala X Factor 2021:

Ultima ediție a emisiunii de voci promite să fie una memorabilă. Fiecare dintre cele patru echipe antrenate de jurați este reprezentată de un concurent, respectiv de un grup. Aceștia vor avea trei momente muzicale: solo, împreună cu antrenorul și alături de un invitat special.

Cine sunt finaliștii X Factor 2021:

Delia - Jomajii

Delia a antrenat anul acesta grupurile și a ajuns în etapa Duelurilor (semifinala) cu The Jazzy Jo Experience și Omajii. Jurata a marcat o premieră în istoria emisiunii când a decis să combine cele două grupuri și să facă o trupă finalistă numită Jomajii.

Ștefan Bănică - Andrei Duțu

Ștefan a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Ambii concurenți au impresionat cu momentele lor muzicale de pe scena X Factor, însă Ștefan Bănică a ales să meargă în marea finală cu Andrei Duțu.

Loredana - Nick Casciaro

Echipa Loredanei a fost formată din concurenții cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a continuat etapa Duelurilor cu Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro, etapă câștigată de cel din urmă. Astfel, Loredana merge în finală cu italianul Nick Casciaro.

Florin Ristei - Bryana Holingher

Florin Ristei a fost mentorul concurentelor cu vârsta sub 24 de ani. Muzicianul a avut de ales între Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, adolescente ce au surprins constant cu vocea lor. Florin a mers mai departe cu Bryana Holingher.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt cei patru finaliști X Factor 2021 - VIDEO

Pe 17 decembrie, X Factor 2021 a găzduit cea de-a doua rundă a Duelurilor, ce s-a încheiat cu alegerea celor patru finaliști. Fiecare jurat a luat cea mai dificilă decizie și merge în finală cu cel mai potrivit concurent. Află care sunt cei patru norocoși și citește rezumatul serii.

Publicat

pe

Finaliști X Factor 2021
Finaliști X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Cei patru mentori ai show-ului X Factor au ajuns în penultima etapă a emisiunii cu doi/două concurenți/grupuri. Aceștia au intrat într-o nouă etapă a Duelurilor, în urma căreia a rămas un singur concurent/grup. Vocile rămase sunt finaliștii X Factor 2021. Este vorba de Jomajii, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Bryana Holingher.

Finaliști Delia - Jomajii

Delia a antrenat anul acesta grupurile și a ajuns în etapa Duelurilor cu The Jazzy Jo Experience și Omajii. Jurata a marcat o premieră în istoria emisiunii când a decis să combine cele două grupuri și să facă o trupă finalistă numită Jomajii.

Cea de-a doua etapă e Duelurilor (semifinala) a început cu un show electrizant susținut de cele două grupuri. The Jazzy Jo Experience și Omajii au interpretat un mash-up interesant ("Golddigger"și "I Can't Dance"). Jurații au fost încântați de momentul celor două grupe:

"A fost cel mai bun moment de astă seară! A fost fix ce trebuie pentru o deschidere", a spus Florin Ristei.

Primul moment solo a fost cel al trupei The Jazzy Jo Experience. Muzicienii au ales să aducă pe scenă o combinație muzicală spectaculoasă - "Bohemian Rhapsody" și "Don't Stop Me Now".

"Jo, îmi place că ești versatilă. Ai făcut în seara asta o poezie rock", a declarat Loredana.

Omajii au continuat să facă senzație pe scena de la X Factor. Au demonstrat încă o dată că dețin toate calitățile pentru acest show de voci și că merită un loc în marea finală. Cei doi concurenți au ales tot o combinație de piese: "Dream On", "Lose Yourself" și "Mărie și Mărioară".

"Ați fost fantastici! Sunteți pentru spectacolul asta!", a spus Delia.

Finalist Ștefan Bănică - Andrei Duțu

Ștefan a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan. Cei doi concurenți au urcat împreună pe scenă și s-au "duelat" pe melodia "Would I Lie To You".

"Mi-a plăcut foarte mult!", a spus Loredana, apreciind contrastul dintre cei doi.

Ionuț Hanțig a revenit pe scenă cu momentul său solo. Tânărul a cântat piesa "Maramu'" de la Dirty Shirt, aducând pe scenă o explozie de energie și atitudine.

"A fost pe sufletul meu! Ești minunat! Nebunia asta care s-a întâmplat pe scenă…a fost mult prea bine", a fost de părere Delia.

Andrei Duțu a urmat după Ionuț în etapa Duelurilor, la categoria băieților cu vârsta sub 24 de ani. Concurentul a ales să interpreteze piesa "Little Bit of Love", o alegere curajoasă.

"E o piesă care trebuie transformată ca să o cânți live. El a adaptat-o", a spus Ștefan.

După cele două momente muzicale, Ștefan Bănică a decis că Andrei Duțu este finalistul echipei sale.

Finalist Loredana - Nick Casciaro

Pe scena a urcat grupa Loredanei, formată din concurenții cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a continuat etapa Duelurilor cu Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Loredanei. Duelul celor doi concurenți s-a dat pe melodia "Sanie cu zurgălăi", o alegere riscantă având în vedere că amândoi sunt străini. Mai mult, Loredana a venit lângă cei doi concurenți și a cântat alături de ei.

"Mi s-a părut o joacă muzicală. Și eu am luat-o ca pe o glumă. Cred că important e ca lumea să îi cunoască și să îi <<românizeze>> pe cei doi", a spus Ștefan Bănică.

Primul moment individual i-a revenit lui Ștefan Doyle. Acesta s-a pregătit pentru semifinală cu piesa "It's A Sin" (Pet Shop Boys). Concurentul a interpretat-o suav la pian, apoi energia a acaparat scena.

"Bravo! M-ai dus în zona de musical, tocmai pentru că e mai teatral. Ești un artist care îmi place", a spus Florin Ristei.

Nick Casciano a adus emoția pe scena de la X Factor. Concurentul a interpretat melodia "Hallelujah", făcând-o pe Loredana să se ridice în picioare.

"Doamne, cât de bine a cântat! Mi s-ar părea greșit să nu meargă mai departe. E fabulos!", a declarat Delia.

După cele două momente muzicale, Loredana a decis că Nick Casciaro este finalistul echipei sale.

Finalistă Florin Ristei - Bryana Holingher

Florin Ristei a fost mentorul concurentelor cu vârsta sub 24 de ani. Muzicianul a continuat etapa Duelurilor cu Bryana Holingher și Betty Iordăchescu. Potrivit regulamentului, una dintre ele a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan. La momentul duetului, cele două concurente au interpretat "good 4 u" (Olivia Rodrigo).

"Mi s-a părut foarte interesantă alegerea și le-a picat foarte bine lor pentru ca sunt tinere", a spus Delia.

Bryana Holingher a fost prima care a susținut momentul solo. Adolescenta a cântat piesa "Ain't No Other Man" și a demonstrat ce calități vocale spectaculoase deține.

"Mare curaj ai să te arunci pe o piesă de genul asta, pe care ai adus-o până la capăt. Îmi place de Christina Aguilera și îmi place de tine", a spus Ștefan Bănică.

Betty Iordăchescu a încheiat semifinala X Factor 2021. Concurenta a creat un veritabil show cu piesa "Call Me" de la trupa Blondie.

"Bombă piesa asta! Mi-a plăcut mult și cum a fost orchestrată. A fost o chestie mai oldish, dar făcută actual", a spus Delia.

După cele două momente muzicale, Florin Ristei a decis că Bryana Holingher este finalista echipei sale.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending