Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Feli, Nicoleta Nucă şi Liviu Teodorescu vor participa la "Te cunosc de undeva"

În sezonul nouă al emisiunii "Te cunosc de undeva" vor participa artişti noi precum Feli, Liviu Teodorescu şi Anca Ţurcaşiu, dar şi veterani ai concursului, cum ar fi George.
Nicoleta Nucă şi Liviu Teodorescu

Nicoleta Nucă şi Liviu Teodorescu

Sezonul cu numărul nouă al emisiunii "Te cunosc de undeva" va începe pe 13 februarie, iar pe scena concursului vor urca vedete precum Feli, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Paula Chirilă, Theo Rose, Anca Țurcașiu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir.

Juriul va rămâne acelaşi, fiind format din Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Şi în noul sezon vom avea parte de duete, deoarece Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu vor concura împreună.

În schimb George este un veteran al emisiunii, acesta fiind cel de-al patrulea sezon în care participă. Artistul a afirmat că Jorge a fost cel care a cucerit publicul ediţiilor anterioare, iar de data aceasta este nerăbdător ca lumea să-l vadă în acţiune pe George.

Florin Ristei, câştigătorul sezonului trecut, va reveni la "Te cunosc de undeva", însă în calitate de invitat special, alături de trupa sa FreeStay. Acesta va interpreta melodii vechi ale marilor artiştilor români, iar pe scenă va mai urca împreună cu el, un concurent sau un invitat surpriză.

Florin Ristei la "Te cunosc de undeva" (sezonul opt)

Citește mai multe despre Anca ȚurcașiuAndreea BalanFeliFlorin RisteiFreeStayJorgeLiviu TeodorescuLiviu VârciuNicoleta Nucă
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Liviu Teodorescu

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cornel Ilie și managerul trupei Vunk vorbesc la Mastering the Music Business

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, și managerul Cristian Stan vor lua cuvântul în cadrul conferinței Mastering The Music Business. Prima...

Închide