Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Ascultă o piesă Red Hot Chili Peppers din anii '90 neinclusă pe albumul "Californication" - AUDIO

O piesă înregistrată de Red Hot Chili Peppers în perioada în care trupa cânta cu Dave Navarro a apărut recent online. Melodia se numește "Circle Of The Noose" și ar fi trebuit să intre pe albumul "Californication".
Red Hot Chili Peppers în anii '90

Red Hot Chili Peppers în anii '90

În anii '90, Red Hot Chili Peppers a cântat pentru o perioadă de 5 ani cu Dave Navarro. John Frusciante părăsise formația din cauza dependenței sale de droguri, iar Navarro păruse la momentul respectiv cea mai bună alegere pentru a-l înlocui.

Cu Dave la chitară a fost lansat albumul ”One Hot Minute” (1995), ce a avut un mare succes comercial, chiar dacă majoritatea criticilor l-au desconsiderat. După lansarea acestui disc au urmat noi înregistrări, însă nu toate piesele din acele sesiuni la studio au și intrat pe următorul material, respectiv ”Californication”. Navarro s-a întors în 1998 în trupa fondată de el, Jane's Addiction, iar odată cu întoarcere lui Frusciante direcția muzicală a trupei s-a schimbat.

Din sesiunile de înregistrări cu Navarro provine piesa recent apărută pe internet ”Circle Of The Noose”. Melodia datează din 1997 și nu a fost niciodată lansată oficial, neintrând în tracklistul final al discului ”Californication”.

Într-un interviu acordat când încă activa în RHCP, Dave Navarro vorbea cu mult entuziasm de piesa ”Circle Of The Noose”, apreciindu-i sound-ul ”pop”.

“Una dintre piesele pe care care le-am înregistrat este, în opinia mea, una dintre cele mai bune compoziții pop la înregistrarea căreia am participat...E pop în ce privește versurile, refrenul, construcția piesei. Îmi place foarte mult și folosește un fragment din muzica lui Nusrat Fateh Ali Khan. E foarte faină.”

Red Hot Chili Peppers - "Circle Of The Noose" - AUDIO

Red Hot Chili Peppers lucrează în prezent la cel de-al 11-lea material de studio. Conform unor declarații recente făcute de solistul Anthony Kiedis, albumul este aproape gata. Trupa a lucrat în studio cu reputatul producător Brian Burton, aka Danger Mouse.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii Metallica vor putea urmări online gratuit concertul "The Night Before" de pe 6 februarie

Concertul pe care Metallica îl va susține în San Francisco, înainte de Super Bowl, va putea fi urmărit online gratuit....

Închide