Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Postmodern Jukebox a lansat albumul "PMJ And Chill"

Postmodern Jukebox, grupul cunoscut pentru coverurile sale inedite în stil vintage, a lansat albumul "PMJ And Chill". Trupa va susține primul concert în România pe 29 mai 2016.
Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox │ FOTO: Emily Butler

PMJ And Chill” conține 13 piese, înregistrate alături de colaboratori vechi și noi. Primul single este un cover după “Sorry” al lui Justin Bieber – deși lumea se împarte în oameni care-l iubesc și oameni care-l urăsc pe Bieber, versiunea Motown a hitului său ar putea naște o apreciere cu totul nouă a artistului. Cu vedeta Broadway Shoshana Bean la microfon, această versiune a piesei inundă jazz-ul cu pop de actualitate. Amintind de voci precum Amy Winehouse sau Billie Holiday, aranjamentul lui Scott Bradlee pune un cu totul alt accent pe versurile și semnificația piesei.

Albumul „PMJ And Chill” poate fi achiziționat de pe Amazon și iTunes.

Tracklist „PMJ And Chill” - Postmodern Jukebox:

 1. Sorry (Feat. Shoshana Bean)
 2. Bye Bye Bye (Feat. Tara Louise)
 3. Ex’s & Oh’s (Feat. Lisa Gary)
 4. Here (Feat. Aubrey Logan)
 5. I’m Not The Only One (Feat. Cristina Gatti)
 6. Hotline Bling (Feat. Cristina Gatti)
 7. Ignition (Remix)) (Feat. Rayvon Owen)
 8. Love Yourself (Feat. Sara Niemietz)
 9. Hello (Feat. Maiya Sykes)
 10. Just Like Heaven (Feat. Natalie Angst)
 11. Focus (Feat. Lavance Colley)
 12. Thinking Out Loud (Feat. Holly Campbell-Smith)
 13. Heroes (Feat. Nicole Atkins)

Recent, Tim Kubart, colaboratorul îndelungat al Postmodern Jukebox a câștigat un Grammy pentru cel mai bun album pentru copii. Momentan, el lucrează la o altă piesă alături de familia Postmodern Jukebox, cu Robyn Adele Anderson. “The Tambourine Guy” a lansat numeroase clipuri pe canalul Postmodern Jukebox, printre cele mai apreciate numărându-se "Bye Bye Bye" (cover Pulp Fiction & NSYNC) sau "Roar" (cover Katy Perry).

Postmodern Jukebox cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului, în cadrul unui concert organizat de Events. Biletele la acest spectacol costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă, și pot fi cumpărate online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Postmodern Jukebox
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hayley Williams și chitaristul de la New Found Glory s-au căsătorit - FOTO

Hayley Williams, solista trupei Paramore, s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Chad Gilbert, chitaristul de la New Found Glory. În articol...

Închide