Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Paul McCartney și Beck, insuficient de celebri pentru a intra la o petrecere în seara galei Grammy

Există situații în care nici măcar un nume precum Paul McCartney, Foo Fighters sau Beck nu-ți poate asigura intrarea la o petrecere exclusivistă. Fostul membru The Beatles, actualul membru Foo Fighters Taylor Hawkins și emblematicul compozitor și producător Beck au fost respinși la intrarea unei petreceri private organizate în seara galei Grammy 2016 pe motiv că nu ar fi tocmai VIP-uri.
Paul Mccartney și Beck la un Grammy after-party

Paul Mccartney și Beck la un Grammy after-party

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să vă simțiți neînsemnați atunci când nu vi s-a permis accesul la o petrecere privată, vă puteți consola cu gândul că în astfel de situații s-au aflat și personalități din cercurile înalte ale industriei muzicale. Paul McCartney, Taylor Hawkins de la Foo Fighters și Beck, spre exemplu, nu au putut intra la o petrecere organizată în seara Premiilor Grammy 2016. Figurile lor nu le-au părut cunoscute jandarmilor de la intrare, iar numele lor nici atât.

“Cât de VIP trebuie să fim?”, a glumit ușor nedumerit Paul McCartney când a fost oprit la intrare de jandarmi.

Petrecerea la care cei 3 încercau să intre era organizată de rapper-ul american Tyga. Deși nu exista o listă a invitaților, fostul membru The Beatles nu a avut stofă de vedetă, după criteriile celor care asigurau intrarea cel puțin.

”Mai avem nevoie de un hit, băieți! Încă un hit. Lucrează la asta!”, i s-ar fi spus la intrare lui Beck, care anul trecut câștiga 3 premii Grammy, inclusiv pentru Albumul Anului.

După ce au fost refuzați nu o dată, ci de două ori, McCartney, Hawkins și Beck s-au întors la limuzină și s-au îndreptat spre o altă petrecere. Deși jurnaliștii aflați la fața locului au încercat să obțină declarații, cei trei nu au dorit să comenteze, preferând să evite un posibil scandal de presă.

Întâmplarea a fost surprinsă pe cameră de TMZ. Puteți urmări câteva înregistrări video aici.

Citește mai multe despre BeckFoo FightersPaul McCartney
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2016: Semifinala și finala vor fi prezentate de Cornel Ilie, Ioana Voicu și Jo

Cornel Ilie de la trupa Vunk va prezenta alături de Ioana Voicu și Jo semifinala şi finala concursului Eurovision România...

Închide