Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Paul McCartney și Beck, insuficient de celebri pentru a intra la o petrecere în seara galei Grammy

Există situații în care nici măcar un nume precum Paul McCartney, Foo Fighters sau Beck nu-ți poate asigura intrarea la o petrecere exclusivistă. Fostul membru The Beatles, actualul membru Foo Fighters Taylor Hawkins și emblematicul compozitor și producător Beck au fost respinși la intrarea unei petreceri private organizate în seara galei Grammy 2016 pe motiv că nu ar fi tocmai VIP-uri.
Paul Mccartney și Beck la un Grammy after-party

Paul Mccartney și Beck la un Grammy after-party

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să vă simțiți neînsemnați atunci când nu vi s-a permis accesul la o petrecere privată, vă puteți consola cu gândul că în astfel de situații s-au aflat și personalități din cercurile înalte ale industriei muzicale. Paul McCartney, Taylor Hawkins de la Foo Fighters și Beck, spre exemplu, nu au putut intra la o petrecere organizată în seara Premiilor Grammy 2016. Figurile lor nu le-au părut cunoscute jandarmilor de la intrare, iar numele lor nici atât.

“Cât de VIP trebuie să fim?”, a glumit ușor nedumerit Paul McCartney când a fost oprit la intrare de jandarmi.

Petrecerea la care cei 3 încercau să intre era organizată de rapper-ul american Tyga. Deși nu exista o listă a invitaților, fostul membru The Beatles nu a avut stofă de vedetă, după criteriile celor care asigurau intrarea cel puțin.

”Mai avem nevoie de un hit, băieți! Încă un hit. Lucrează la asta!”, i s-ar fi spus la intrare lui Beck, care anul trecut câștiga 3 premii Grammy, inclusiv pentru Albumul Anului.

După ce au fost refuzați nu o dată, ci de două ori, McCartney, Hawkins și Beck s-au întors la limuzină și s-au îndreptat spre o altă petrecere. Deși jurnaliștii aflați la fața locului au încercat să obțină declarații, cei trei nu au dorit să comenteze, preferând să evite un posibil scandal de presă.

Întâmplarea a fost surprinsă pe cameră de TMZ. Puteți urmări câteva înregistrări video aici.

Citește mai multe despre BeckFoo FightersPaul McCartney
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2016: Semifinala și finala vor fi prezentate de Cornel Ilie, Ioana Voicu și Jo

Cornel Ilie de la trupa Vunk va prezenta alături de Ioana Voicu și Jo semifinala şi finala concursului Eurovision România...

Închide