Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Mihail - "Mă ucide ea", în topul vânzărilor de pe iTunes România

Piesa lui Mihail, "Mă ucide ea", are cele mai mari vânzări pe platforma iTunes România. Lansat în iulie 2015, single-ul a avut o creștere constantă în ultimele săptămâni.
Mihail - Mă ucide ea

Mihail - Mă ucide ea

Aceasta nu este prima performanță pe care Mihail o atinge cu piesa ”“Mă ucide ea””. Videoclipul melodiei numără aproximativ 10 milioane de vizualizări pe YouTube și se află pe locul 3 în topul celor mai difuzate piese românești la radio, conform MediaForest.

”“Vreau să vă mulțumesc foarte mult celor care au făcut ca ”Mă Ucide Ea” să fie locul 1 în iTunes. Este o surpriză foarte plăcută. The best is yet to come!”, a scris Mihail pe pagina lui oficiala de Facebook.

Piesa ”“Mă ucide ea”” a fost lansată în iulie 2015 și are la bază o poveste izvorâtă din imaginația artistului.

”‪#‎MĂ ‪#‎UCIDE‬ ‪#‎EA‬ este povestea tuturor celor care inevitabil au trăit acel moment fierbinte în care două priviri se întâlnesc întâmplător la un colț de stradă și stârnesc, fie și pentru câteva secunde, imaginația fiecăruia.” - Mihail

Mihail - "Mă ucide ea"

În perioada următoare, Mihail va susține o serie de concerte în București. Pe 1 martie va cânta în Vintage Pub, iar pe 22 aprilie în Hard Rock Cafe. Tânărul basarabean va prezenta publicului repertoriul său în întregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cele 12 piese calificate în semifinala Eurovision România 2016 - AUDIO

Lista celor 12 semifinaliști ai concursului Eurovision România 2016 a fost dezvăluită în cadrul unei conferințe de presă la Teatrul...

Închide