Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mihail - "Mă ucide ea", în topul vânzărilor de pe iTunes România

Piesa lui Mihail, "Mă ucide ea", are cele mai mari vânzări pe platforma iTunes România. Lansat în iulie 2015, single-ul a avut o creștere constantă în ultimele săptămâni.

Publicat

pe

Mihail - Mă ucide ea
Mihail - Mă ucide ea

Aceasta nu este prima performanță pe care Mihail o atinge cu piesa ”Mă ucide ea”. Videoclipul melodiei numără aproximativ 10 milioane de vizualizări pe YouTube și se află pe locul 3 în topul celor mai difuzate piese românești la radio, conform MediaForest.

”Vreau să vă mulțumesc foarte mult celor care au făcut ca ”Mă Ucide Ea” să fie locul 1 în iTunes. Este o surpriză foarte plăcută. The best is yet to come!, a scris Mihail pe pagina lui oficiala de Facebook.

Piesa ”Mă ucide ea” a fost lansată în iulie 2015 și are la bază o poveste izvorâtă din imaginația artistului.

”‪#‎MĂ ‪#‎UCIDE‬ ‪#‎EA‬ este povestea tuturor celor care inevitabil au trăit acel moment fierbinte în care două priviri se întâlnesc întâmplător la un colț de stradă și stârnesc, fie și pentru câteva secunde, imaginația fiecăruia.” - Mihail

Mihail - "Mă ucide ea"

În perioada următoare, Mihail va susține o serie de concerte în București. Pe 1 martie va cânta în Vintage Pub, iar pe 22 aprilie în Hard Rock Cafe. Tânărul basarabean va prezenta publicului repertoriul său în întregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.

Comentează

Trending