Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mandinga lansează single-ul "Când va fi mai rau (aşa să ne fie)", featuring Shift - AUDIO

Mandinga a lansat un nou single în limba română - "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)", în colaborare cu Shift. Piesa este un manifest al prieteniei şi al energiei pozitive, cu un mesaj motivaţional şi influenţe latino, iar noi vă invităm să o ascultaţi mai jos.

Publicat

pe

Mandinga feat Shift
Mandinga feat Shift

Trupa Mandinga revine cu un nou single cu versuri în limba română, "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)", o super colaborare cu Shift.

Manifestul prieteniei şi al energiei pozitive, cu un mesaj motivaţional şi influenţe latino, piesa "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)" este lansată la aproape 2 ani de la o altă piesă cu versuri în limba română, "Ce poveste", pe care trupa Mandinga a lansat-o alături de Connect-R.

O coproductie Cat Music şi Happiness Production, imnul bunei dispoziţii, single-ul "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)" este compus de către Andy Robert, Nicoleta Mihaila, Omar Secada, Elena Ionescu, Alexander Himely Benavides, Shift, Doddy şi Marius Ciupitu.

Trupa Mandinga ne-a cucerit de-a lungul timpului cu numeroase hituri, atât balade pop, cât şi piese energice, inspirate din cultura latino, dar şi cu colaborări inedite, alături de Connect-R, Muneer, Fly Project, Glance. Shift a cucerit topurile muzicale în 2015 cu hitul "Avioane de hârtie", alături de Andra. În plus, artistul a colaborat până în prezent cu Ruby, Adda, Connect-R, Marius Moga, Andreea Bănică şi a compus atât piesele proprii, cât şi pentru alţi artişti.

Mandinga feat. Shift - Când va fi mai rău (aşa să ne fie)

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  • Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu și mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

Trending