Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Mandinga lansează single-ul "Când va fi mai rau (aşa să ne fie)", featuring Shift - AUDIO

Mandinga a lansat un nou single în limba română - "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)", în colaborare cu Shift. Piesa este un manifest al prieteniei şi al energiei pozitive, cu un mesaj motivaţional şi influenţe latino, iar noi vă invităm să o ascultaţi mai jos.
Mandinga feat Shift

Mandinga feat Shift

Trupa Mandinga revine cu un nou single cu versuri în limba română, "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)", o super colaborare cu Shift.

Manifestul prieteniei şi al energiei pozitive, cu un mesaj motivaţional şi influenţe latino, piesa "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)" este lansată la aproape 2 ani de la o altă piesă cu versuri în limba română, "Ce poveste", pe care trupa Mandinga a lansat-o alături de Connect-R.

O coproductie Cat Music şi Happiness Production, imnul bunei dispoziţii, single-ul "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)" este compus de către Andy Robert, Nicoleta Mihaila, Omar Secada, Elena Ionescu, Alexander Himely Benavides, Shift, Doddy şi Marius Ciupitu.

Trupa Mandinga ne-a cucerit de-a lungul timpului cu numeroase hituri, atât balade pop, cât şi piese energice, inspirate din cultura latino, dar şi cu colaborări inedite, alături de Connect-R, Muneer, Fly Project, Glance. Shift a cucerit topurile muzicale în 2015 cu hitul "Avioane de hârtie", alături de Andra. În plus, artistul a colaborat până în prezent cu Ruby, Adda, Connect-R, Marius Moga, Andreea Bănică şi a compus atât piesele proprii, cât şi pentru alţi artişti.

Mandinga feat. Shift - Când va fi mai rău (aşa să ne fie)

Citește mai multe despre MandingaShift
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Gwen Stefani se numește "This Is What the Truth Feels Like…"

Gwen Stefani a dezvăluit titlul noului ei album. Cel de-al 3-lea album din cariera solo a solistei No Doubt se...

Închide