Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

James Bay este convins că Taylor Swift va câștiga premiul Grammy pentru Albumul Anului

Proaspăt nominalizat la Grammy, tânărul artist britanic James Bay a dezvăluit într-un interviu predicția sa cu privire la cel mai râvnit trofeu al galei: Albumul Anului. Din perspectiva sa, Taylor Swift are cele mai mari șanse de a câștiga acest premiu, chiar dacă ar prefera ca altcineva să primescă trofeul.
James Bay

James Bay

James Bay a avut parte de un 2015 încununat de reușite: albumul de debut ”Chaos and the Calm” a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda, în februarie a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", iar în decembrie a fost nominalizat pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

Discutând recent cu Alli Simpson de la Radio Disney despre premiile Grammy, James Bay a fost rugat să dezvăluie publicului predicțiile sale cu privire la cel care va câștiga premiul Albumul Anului.

"Taylor Swift este alegerea evidentă. E un album foarte bun (”1989”) și ea a avut un an extraordinar - de fapt doi ani extraordinari. Va fi un premiu complet meritat", a declarat artistul.

Deși crede că Taylor Swift va câștiga, James Bay a indicat că ar prefera ca premiul să ajungă la Alabama Shakes.

"Mi s-ar părea interesant, de asemenea, să-i văd pe cei de la Alabama Shakes luând acest trofeu. Sunt un mare fan al trupei. Muzica lor e altfel, au propriul lor stil - propriul sound, propria abordare. Și e un sound grozav, au un album foarte bun, iar ei (membrii trupei) sunt foarte de treabă."

Trupa Alabama Shakes și-a început activitatea în 2009 și are două albume în discografie. Cel lansat în 2015, ”Sound & Color”, este nominalizat anul acesta în categoria Albumul Anului, formația fiind vizată și în categoriile Cea mai bună prestație rock și Cea mai bună piesă rock pentru piesa "Don't Wanna Fight".

Gala Premiilor Grammy 2016 va avea loc pe 15 februarie la la Staples Center din Los Angeles. În cadrul evenimentului vor cânta: Adele, Rihanna, Taylor Swift, The Weeknd, Ellie Goulding, Sam Smith, Lady Gaga, James Bay și mulți alții. Gala va fi prezentată de LL Cool J.

Citește mai multe despre Alabama ShakesJames BayTaylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel de-al 6-lea album Garbage este gata: "Țineți-vă invidia în frâu, haterilor"

Garbage a finalizat înregistrările pentru cel de-al șaselea album de studio. Vestea privind noul disc a venit însoțită de un...

Închide