Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Jack White va apărea într-un episod al show-ului „The Muppets”

Jack White le va oferi sfaturi despre dragoste lui Kermit și Miss Piggy, în episodul „Because... Love” al show-ului The Muppets, difuzat pe ABC.
Jack White, concert în România

Jack White, concert în România pe 9 noiembrie 2014

Pe 1 martie, Jack White va fi invitat în episodul  "Because...Love” al show-ului „The Muppets”, difuzat pe canalul ABC. Fostul solist The White Stripes le va oferi sfaturi despre dragoste lui Kermit și Miss Piggy, a căror relație nu mai este roz ca în trecut.

Alte vedete care au mai apărut recent în show-ul „The Muppets” sunt Dave Grohl și Josh Groban.

Actuala trupă  a lui Jack White - The Dead Weather a lansat de curând single-ul „Impossible Winter”, de pe cel de-al treilea LP „Dodge and Burn”,  existând astfel posibilitatea ca artistul să interpreteze piesa la ABC.

Jack White and The Muppets 2016

Jack White and The Muppets 2016

Citește mai multe despre Jack White
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi categorii de bilete pentru concertul Enrique Iglesias de la București

Biletele pentru concertul Enrique Iglesias de la București au fost suplimentate. Fanii din România vor avea posibilitatea de a-și rezerva...

Închide