Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jack White va apărea într-un episod al show-ului „The Muppets”

Jack White le va oferi sfaturi despre dragoste lui Kermit și Miss Piggy, în episodul „Because... Love” al show-ului The Muppets, difuzat pe ABC.
Jack White, concert în România

Jack White, concert în România pe 9 noiembrie 2014

Pe 1 martie, Jack White va fi invitat în episodul  "Because...Love” al show-ului „The Muppets”, difuzat pe canalul ABC. Fostul solist The White Stripes le va oferi sfaturi despre dragoste lui Kermit și Miss Piggy, a căror relație nu mai este roz ca în trecut.

Alte vedete care au mai apărut recent în show-ul „The Muppets” sunt Dave Grohl și Josh Groban.

Actuala trupă  a lui Jack White - The Dead Weather a lansat de curând single-ul „Impossible Winter”, de pe cel de-al treilea LP „Dodge and Burn”,  existând astfel posibilitatea ca artistul să interpreteze piesa la ABC.

Jack White and The Muppets 2016

Jack White and The Muppets 2016

Citește mai multe despre Jack White
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi categorii de bilete pentru concertul Enrique Iglesias de la București

Biletele pentru concertul Enrique Iglesias de la București au fost suplimentate. Fanii din România vor avea posibilitatea de a-și rezerva...

Închide