Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Hayley Williams și chitaristul de la New Found Glory s-au căsătorit - FOTO

Hayley Williams, solista trupei Paramore, s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Chad Gilbert, chitaristul de la New Found Glory. În articol puteți găsi câteva imagini de la nunta celor doi.
Hayley Williams si Chad Gilbert

Hayley Williams si Chad Gilbert

Hayley Williams, solista trupei Paramore și Chad Gilbert, chitaristul de la New Found Glory s-au căsătorit pe 20 februarie, în Nashville. Nunta a avut loc la Music City's Franklin Theater, iar Hayley și Chad au avut aproximativ 50 de invitați.

Cei doi artiști au început să iasă împreună în 2008, iar în decembrie 2014, s-au logodit. Hayley și Chad au avut o nuntă restrânsă, dar în același timp originală, deoarece mireasa a purtat la petrecere un tricou inscripționat cu numele soțului.

Cele două figurine de pe tort i-au întruchipat pe cei doi tineri căsătoriți, dar nu îmbrăcați în ținuta de nuntă, ci în outfit-urile de scenă.

https://www.instagram.com/p/BCDQdepgLly/

https://www.instagram.com/p/BCD07J0gLjc/?taken-by=yelyahwilliams._

https://www.instagram.com/p/BCD8lO8ALmH/?taken-by=yelyahwilliams._

Citește mai multe despre Paramore
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viţa de Vie a lansat single-ul "Inimi surde"

Viţa de Vie a lansat un nou single "Inimi surde", care vorbeşte despre singurătate şi nevoia oamenilor de a fi...

Închide