Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Hayley Williams și chitaristul de la New Found Glory s-au căsătorit - FOTO

Hayley Williams, solista trupei Paramore, s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Chad Gilbert, chitaristul de la New Found Glory. În articol puteți găsi câteva imagini de la nunta celor doi.
Hayley Williams si Chad Gilbert

Hayley Williams si Chad Gilbert

Urmărește-ne pe

Hayley Williams, solista trupei Paramore și Chad Gilbert, chitaristul de la New Found Glory s-au căsătorit pe 20 februarie, în Nashville. Nunta a avut loc la Music City's Franklin Theater, iar Hayley și Chad au avut aproximativ 50 de invitați.

Cei doi artiști au început să iasă împreună în 2008, iar în decembrie 2014, s-au logodit. Hayley și Chad au avut o nuntă restrânsă, dar în același timp originală, deoarece mireasa a purtat la petrecere un tricou inscripționat cu numele soțului.

Cele două figurine de pe tort i-au întruchipat pe cei doi tineri căsătoriți, dar nu îmbrăcați în ținuta de nuntă, ci în outfit-urile de scenă.

View this post on Instagram

Hayley and chads wedding - 20/02/16 Wedding cake 💕

A post shared by hayley from paramore. (@yelyahwilliams._) on

Citește mai multe despre Paramore
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viţa de Vie a lansat single-ul "Inimi surde"

Viţa de Vie a lansat un nou single "Inimi surde", care vorbeşte despre singurătate şi nevoia oamenilor de a fi...

Închide