Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Gwen Stefani se numește "This Is What the Truth Feels Like…"

Gwen Stefani a dezvăluit titlul noului ei album. Cel de-al 3-lea album din cariera solo a solistei No Doubt se numește "This Is What the Truth Feels Like…" și va fi lansat anul acesta.

Publicat

pe

Gwen Stefani
Gwen Stefani

Gwen Stefani a finalizat înregistrările celui de-al 3-lea album din cariera solo. Artista a publicat pe pagina sa de Facebook titlul noului disc, precum și trackilistul materialului. Albumul se numește sugestiv "This Is What the Truth Feels Like…", indicând faptul că prin noile piese Gwen își exprimă fără ocolișuri sentimentele cu privire la fostul soț, Gavin Rossdale.

Pentru acest album, Gwen Stefani a colaborat pe partea de compoziție cu Justin Tranter, Julia Michaels, J.R. Rotem. Discul conține 12 piese, prima extrasă fiind ”Used to Love You”. Cel de-al single va fi ”Make Me Like U” și este programat pentru lansare pe 12 februarie.

Data lansării albumului "This Is What the Truth Feels Like…" nu a fost încă dată publicității.

Tracklist "This Is What the Truth Feels Like…" - Gwen Stefani:

  1. Misery
  2. You’re My Favorite
  3. Where Would I Be?
  4. Make Me Like U | Gwen Stefani, Justin Tranter, Julia Michaels, Mattias Larsson & Robin Fredriksson
  5. Truth
  6. Used to Love You | Gwen Stefani, justin tranter, Julia Michaels & Jonathan “JR” Rotem
  7. Send Me a Picture
  8. Red Flag | Gwen Stefani & J.R. Rotem
  9. Asking 4 It
  10. Naughty
  11. Me With Out You
  12. Rare

Albumul "This Is What the Truth Feels Like…" este inspirat de relația artistei cu fostul soț. Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

Înaintea căsătoriei nu a existat un contract prenupțial, în acest caz fiind valabile legile din California, conform cărora după divorț fiecare obține jumătate din valoarea bunurilor comune. Conform ultimelor declarații, averea lui Gavin Rossdale era estimată la 35 de milioane de dolari, iar cea a lui Gwen Stefani la 80 de milioane de dolari.

Comentează

Trending