Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2016: Semifinala și finala vor fi prezentate de Cornel Ilie, Ioana Voicu și Jo

Cornel Ilie de la trupa Vunk va prezenta alături de Ioana Voicu și Jo semifinala şi finala concursului Eurovision România 2016. Cele două etape se vor desfăşura pe 4, respectiv 6 martie, la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Publicat

pe

Cornel Ilie & Ioana Voicu / Jo
Cornel Ilie & Ioana Voicu / Jo

Pentru Cornel Ilie, acesta nu este primul contact cu Eurovisionul: ca participant, acesta a reușit în mai multe rânduri să obțină punctajul maxim de la juriul concursului, iar în 2012 a trăit emoțiile competiției din scaunul de jurat.

”După ce am participat la preselecțiile Eurovision de trei ori și am fost și în juriul finalei din 2012, mă bucur ca acum să fiu și gazda semifinalei și finalei de la începutul lui martie. Îmi place că s-a nimerit să fie într-un an în care regulamentul s-a schimbat, iar juriul este la vedere, este pus în postura în care să-și justifice notele și sigur o să am ce să-i întreb. Asta pentru că știu ce simt cei de pe scenă, prin ce trec și ce ar vrea și ei să-i întrebe, la rândul lor, pe cei din juriu. Abia aștept să simt tensiunea și emoția acelor zile și să fiu cel care anunță pentru prima dată cine va reprezenta România în acest an la Eurovision!”, spune Cornel Ilie.

Cornel Ilie va prezenta alături de Ioana Voicu, care a mai prezentat la TVR 1 seria de emisiuni dedicate concursului Eurovision în 2015. Alături de cei doi va fi și Jo, artista cunoscută pentru piesele „Șoapte”, „Dragoste nebună” (feat. Dorian Popa), „Lasă-mă pe mine” (feat. Uddi), „Nimeni nu-i perfect” (feat. George) sau „Până vara viitoare” (feat. Randi). Jo a reprezentat România la Eurovision Junior 2009 la Kiev.

În semifinala concursului, ce va avea loc pe 4 martie la Sala Polivalentă din Baia Mare, vor fi alese 6 compoziţii pentru etapa finală: patru votate de juriu şi două salvate de public. Finala Eurovision România 2016 va avea loc pe 6 martie. Pentru prima dată câştigătorul va fi ales exclusiv de public, prin sistemul televoting.

Semifinala și finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 vor fi transmise în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!" aduce pe scenă o nouă serie de artiști

"Te cunosc de undeva!" își sărbătorește majoratul cu o nouă ediție plină de transformări spectaculoase. Opt cupluri de vedete au acceptat provocarea, te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18
Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18 │ FOTO: PR

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti născuți pentru spectacol. Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele viitorului sezon al emisiuni, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1. "Te cunosc de undeva!" promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Unele dintre cele 16 vedete revin la "Te cunosc de undeva!", în timp ce altele se află pentru prima dată pe scena emisiunii. Concurenții vor fi cuplați în opt perechi, scopul fiecăreia fiind să obțină cât mai multe puncte.

Cele opt perechi de la "Te cunosc de undeva!" 18:

  • Connect-R & Shift
  • Feli & Nicolai Tand
  • Jo & Liviu Teodorescu
  • Eliza & Cosmin Natanticu
  • Emilian & WRS
  • Rona Hartner & Johny Romano
  • Sore & Emma de la ZU
  • Emi & Cuza

Concurenții s-au declarat încântați de participarea în noul sezon și "avertizează" telespectatorii cu multă distracție, energie și divertisment. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Cuza și Emi, care revin cu forțe proaspete și noi transformări:

"Cred că va fi greu să câștigăm și sezonul acesta, mai ales că juriul o să ne taxeze destul de drastic, pentru că avem deja experienţă. Oricum noi nu venim pentru câștig, ci ca să ne distrăm. Odată ce te-a prins microbul acestui show, greu mai scapi de el!" a dezvăluit Emi.

Cuza a adăugat:

"Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că <<Te cunosc de undeva!>> e genul de show în care participi în primul rând pentru distracţia cu care vine la pachet. Râdem, glumim, dar trebuie să punctăm că este şi show-ul la care am muncit cel mai mult. Abia aşteptăm să descoperim şi noi cu ce provocări vine noul sezon, mai ales că se anunţă a fi unul incendiar".

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending