Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Eugen Brudaru lansează primul material solo

Eugen Brudaru, solistul trupelor White Walls și Lupu' cel Rău, a lansat primul său material solo care poate fi ascultat integral online. Va invităm să citiți informații despre album și solistul celor două trupe românești de metal.

Concert White Walls la Arenele Romane în deschiderea formației Alternosfera pe 25 mai 2013

Împreună cu Bogdan Costea (chitară), Elena Gatcin (clape), Șerban Georgescu (bass) și Emil Tănase (tobe), Eugen Brudaru lansează sub numele Hauted Island, albumul intitulat „White Silhouettes”. Abordând un gen destul de nou pe scena de muzică românească, turbo folk, noul proiect este cu totul diferit față de ce am ascultat până acum la celelalte trupe la care Eugen activează în prezent. EP-ul conține șase piese promițătoare și care pot fi ascultate integral online. Artwork-ul a fost realizat de Lia Opris.

„Este diferit față de tot ce am făcut până acum, sper să placă!”, mărturisește solistul.

Haunted Cover

Formația constănțeană de dynamic progressive metal White Walls a fost înființată în 2009. Cu două albume reușite, „Mad Man Circus” și „Escape Artist”, trupa s-a făcut remercată în rândul fanilor atât prin originalitatea genului abordat, cât și al show-urilor live pline de dinamism. Influențele muzicale s-au regăsit în nume mari ale metalului cum sunt trupele Opeth, Karnivool, Tool, The Ocean, The Postamn Syndrome și Texture. În 2012, White Walls a cântat în deschiderea trupei finlandeze Apocalyptica, iar de-a lungul timpului a fost prezentă la festivaluri precum Bestfest, Rock the City (2013) și Maximum Rock Festival.

Eugen Brudaru s-a alăturat trupei Lupu' cel Rău în 2015. În vara aceluiași an, au lansat videoclipul piesei „Haita”, extrasă de pe albumul „Povești din Pădurea de metal”.

O parte din materialul „White Silhouettes” poate fi ascultat mai jos.

Tracklist:

1. Ghosts
2. Grave Digger
3. The Flying Dead
4. Repentance
5. Buried
6. Underwater Love

Citește mai multe despre White Walls
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour anunță noi concerte în Europa în 2016 - DATE TURNEU

După concertele sold-out din 2015, David Gilmour anunță un nou turneu în 2016. Muzicianul va susține anul acesta o nouă...

Închide